Meghan Markle și Prințul Harry, din nou alături de Familia Regală. La ce eveniment vor participa

 Laciu Andreea
.

O veste bună i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului. Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry vor fi din nou alături de Familia Regală Britanică. Mulți s-au întrebat care este motivul din spatele acestei decizii și la ce eveniment oficial își vor face apariția cei doi soți. Acum am aflat și răspunsul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că este vorba despre un eveniment deosebit de important. Reuniunea cu Regina Elisabeta a II-a are legătură cu cea de-a 95-a aniversare a reginei Elisabeta a II-a și parada Trooping the Color din iunie. Cu această ocazie, Meghan Markle și Harry se vor întoarce din Statele Unite ale Americii.

Conform The Sunday Times, cei doi sunt așteptați să participe la acest eveniment important penru toată familia, dar și pentru poporul britanic. Ar fi prima dată când cei doi s-ar reîntâlni cu rudele lor, după ce și-au stabilit reședința în Statele Unite ale Americii, în martie 2020.

Meghan Markle și Prințul Harry, din nou alături de Familia Regală

Cu toate că pandemia continuă, apropiații Reginei Elisabeta speră totuși că parada de ziua ei de naștere va putea să fie organizată. Chiar dacă nu se vor desfășura lucrurile în mod normal, britanicii sunt pregătiți să ia toate măsurile necesare pentru ca aceasta să aibă loc, respectând totodată și regulile de prevenire a răspândirii viruslui COVID-19.

Se pare că nu este singura veste bună pentru fanii lui Harry. Fiul Prințesei Diana și-ar dori să cadă la pace cu fratele lui, Prințul William. Chiar dacă au negat oficial că ar fi probleme între ei, gesturile lor din timpul evenimentelor oficiale i-au dat de gol până acum. Reporterul Katie Nicholl a anunțat că cei doi s-ar fi împăcat.

Citește și: Roxana Ghiță și Musty, ipostaze tandre la Survivor!Cum au fost surprinși cei doi concurenți

Citește și: Meghan Markle, obiceiuri nepotrivite pentru o ducesă! Ce face soția Prințului Harry când bea un pahar în plus

Citește și: Pepe, iubit în secret! Ce scrisoare de dragoste a primit:„Sunt 6 ani de când te-am sărutat și te-am vrut'

Citește și: Meghan Markle a suferit un avort spontan. Soția prințului Harry era însărcinată cu cel de-al doilea copil: ‘Am căzut pe podea cu Archie în brațe’

Katie Nicholl a declarat pentru Entertainment Tonight că Harry a reluat legătura cu fratele său, William, în vârstă de 38 de ani. Acest lucru s-ar fi întâmplat chiar de Sărbători, informează impact.ro.

„Au ținut legătura prin apeluri telefonice și video în timpul vacanței de Crăciun și Anul Nou, iar ducele și ducesa de Sussex au trimis cadouri către Prințul William și ducesa Kate și invers. Lucrurile sunt mult mai bune între William și Harry. Dacă vă întoarceți cu un an în urmă în această etapă, acești frați abia vorbeau despre condiții', a anunțat reporterul.

Ce s-a întâmplat între Harry și William, când Prințul a decis să părăsească Familia Regală

Mulți se miră că au reușit să treacă peste problemele din trecut. Lucrurile au fost extraordinar de tensionate între cei doi frați, mai ales după ce Harry și-a anunțat decizia în mod oficial.

„Când William a mers la Summitul Sandringham (n.r. acolo unde regina, prințul Charles și William au discutat despre ieșirea lui Harry și Meghan), el a fost atât de furios pe fratele său. Nici măcar nu a putut să meargă la acel prânz cu regina. S-a dus doar la ședințe, atât a fost de mare frustrarea și sentimentul de dezamăgire cu privire la ceea ce făcuse fratele său și la modul în care Harry se ocupa de situație', a mai spus Katie Nicholl.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton