La 62 de ani, Neti Sandu spune adevărul despre operațiile estetice: "Pot să trăiesc cu mine așa!"

 Dumba Gabriela
.

Neti Sandu și operațiile estetice? Mai degrabă, Neti Sandu și coafura bob. Sau horoscopul pe care îl prezintă de 25 de ani, la Pro TV. Nu și-a schimbat niciodată culoarea părului și nici coafura și, din acest motiv, în memoria telespectatorilor Pro TV pare că nu s-a schimbat deloc în acest timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Neti Sandu nu ține o dietă anume și nici terapii extravagante pentru a se menține într-o formă atât de bună, la 62 de ani. Iar de operații estetice nu vrea să audă, chiar dacă trendul în showbiz este să arăți mai tânăra la 50-60 de ani, decât la 20.

„În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor.”, a povestit Neti într-un interviu pentru ciao.ro.

Citește și: Care a fost primul loc de muncă al lui Neti Sandu, înainte de a veni la PRO TV. Job-ul nu avea nicio legătură cu televiziunea / EXCLUSIV

„Cu operațiile estetice nu sunt prietenă”

De-a lungul timpului, faptul că Neti Sandu „parcă nu mai îmbătrânește” a fost pus pe seama intervențiilor estetice și unele doamne s-au resemnat în spatele acestui lucru. Însă, Neti asigură pe toată lumea că nu și-a făcut nici o operație estetică și nici nu vrea să audă de asemenea intervenții care își șterg anii de pe chip.

„Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!„, spune Neti Sandu.

Neti-Sandu-10-768×1024-1Neti-Sandu-10-768×1024-1

Ce mănâncă Neti Sandu pentru a nu se îngrășa și ce alimente evită

Bruneta a evitat dintotdeauna curele de slăbire, dar are câteva reguli clare când vine vorba de alimentele pe care le consumă.

Citește și: Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă: „Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea”/ EXCLUSIV

Chiar dacă nu am ținut niciodată cură de slăbire, meniul meu este compus în general din foarte multe legume și fructe de toate tipurile. Mănânc și carne cu garnitură de legume crude sau la grătar. Îmi mai plac foarte mult semințele, nucile, alunele de pădure, fructele uscate pe care le mănânc dimineața. În general, prefer mâncărurile simple, chiar dacă uneori mai comand câte o sofisticărie atunci când iau masa la restaurant ca să ies din monotonia aceasta culinară„, a dezvăluit Neti Sandu în urmă cu ceva vreme din secretele sale de nutriție pentru Pro Tv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton