Ce copil frumos are Amna de la Survivor! Cântăreața a făcut multe sacrificii de dragul lui David Cristian

 Dumba Gabriela
.

Amna, concurentă la Survivor 2021 în echipa Faimoșilor, are un copil frumos foc, de dragul căruia a făcut multe sacrificii. Cântăreața este mamă singură și face tot ce-i stă în putință ca micuțul David Cristian să nu simtă lipsa tatălui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amna a acceptat provocarea Survivor, dar nu ia nici o decizie fără să se gândească la fiul ei înainte de toate. Astfel, cântăreața a refuzat să participe la o probă care implica apă pentru că s-a temut pentru viața ei. Amna își dorește enorm să câștige Survivor 2021, dar nu cu orice preț, spune ea.

Amna-Survivor-4Amna-Survivor-4

„Am un copil acasă şi el are nevoie de o mamă!', şi-a motivat Amna decizia pentru că nu ştie să înoate.

Amna de la Survivor este mamă singură

Amna este o mamă singură, dar face tot ce poate ca băiețelul ei să nu simtă lipsa tatălui. Cântăreața este divorţată şi-l creşte singură pe David Cristian, băiețelul ei de 6 ani şi jumătate. E mereu alături de el, dar încearcă, în același timp, să-l educe în spiritul independenței.

„El vrea să doarmă cu mine, vrea să stea cu mine. Eu încerc să-i explic că e bine să avem și prieteni diferiți, nu să umblăm numai unul cu celălalt, dar seara stăm împreună și dormim împreună, pentru că nu petrecem timp suficient pe timpul zilei și eu cred că e foarte sănătos pentru copil să stai cu el', spunea Amna în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Ce se întâmplă cu procesele dintre Oana Zăvoranu și cele 5 influencerițe. A câștigat prima bătălie cu 3 dintre ele!

Irina Pavlenco se căsătorește cu fostul soț al Ralucăi Podea. Cele două au devenit prietene

Îl mai ții minte pe Soso de la Big Brother? Este medic-șef la Urgență, în Germania: „Nu tratați coronavirusul ca pe o simplă gripă”

Muzica a fost un refugiu pentru Amna de la Survivor

Amna recunoaște că a fost tentată să renunţe la muzică, deși este marea ei pasiune pentru că nu curge tot timpul lapte și miere în acest domeniu. Însă, cu timpul a învățat să ia decizii bune și a realizat că muzica este refugiul ei, iar în momentele cele mai grele prin care a trecut i-a fost de ajutor să cânte.

'În fiecare an am vrut să renunţ. Este o industrie grea. Crina Mardare, care mi-a fost profesoară de canto, m-a ajutat să nu semnez nişte contracte când am împlinit 18 ani. Mi se lua şi pielea de pe mine, nu mai ajungeam să cânt. Nu mai credeam că voi reuşi. La 26 de ani toată lumea din industrie îmi zicea că sunt bătrână', a povestit Amna, înainte să plece la Survivor România.

Amna de la Survivor a divorțat după nouă ani

Amna din echipa Faimoșilor de la Survivor 2021 este convinsă că va face faţă provocărilor şi lipsurilor din Republica Dominicană, pentru că a găsit un echilibru interior pe care l-a căutat mulţi ani. Amna spune că este obişnuită să piardă pentru a câştiga și întreaga ei viață a fost o luptă prin care a demonstrat că este o supraviețuitoare și nimic nu o poate doborî.

În 2019 a divorțat de bărbatul alături de care era de nouă ani și și-a asumat rolul de mamă singură. Problemele între ei au apărut când au devenit părinți.

Cred că nu mai avem timp de absolut nimic și cred că am intrat în așa-zisă cursă a șobolanului. Încercăm să facem tot timpul bani, afaceri, să fim de succes și uităm de cea mai importantă parte a sufletului nostru, familia. Și ne trezim uneori, mult-mult prea târziu, când poate oamenii noștri dragi nu mai sunt lângă noi sau când copiii noștri au crescut', spunea Amna la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton