Cum arată soția lui Mihai Mărgineanu. Ardiles din Las Fierbinți e însurat cu o femeie frumoasă-foc

 Laciu Andreea
.

Soția lui Mihai Mărgineanu se numește Andreea și atrage toate privirile cu frumusețea ei. Chiar și așa, Ardiles din Las Fierbinți o ține departe de ochii curioșilor. Actorul de la Pro TV are o căsnicie minunată, însă nu îi place să pună totul pe tavă în fața publicului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Serialul de comedie a devenit rapid unul dintre preferatele telespectatorilor. După atâția ani, încă se menține în top. În mod evident, românii sunt curioși să afle mai multe detalii despre viața personală a celor care le aduc zâmbetul pe buze la TV. Chiar dacă Mihai Mărgineanu a devenit faimos pentru cariera lui muzicală, puțini știu cum arată soția lui.

Cântărețul care a dat lovitura cu piesa Mă iubește femeile' își iubește la nebunie soția. Nu doar că l-a cucerit cu frumusețea ei, dar i-a mai dăruit și doi copii. Dacă pe Ardiles din Las Fierbinți îl ocolesc toate femeile, pe Mărgineanu îl iubește aceeași parteneră de ani buni.

Costi Dita, Mihai Bobonete, Mihai Margineanu si Adrian VancicaCosti Dita, Mihai Bobonete, Mihai Margineanu si Adrian Vancica

Cum arată soția lui Mihai Mărgineanu

Andreea este o brunetă superbă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, într-o ceremonie deosebită, care a avut loc pe plaja din Vama Veche. Chiar dacă au avut parte de o nuntă simplă, a fost cu siguranță un eveniment emoționant. Cu atât mai mult cu cât totul a fost o surpriză organizată de Mărgineanu pentru aleasa inimii lui.

Ardiles din Las Fierbinți a dus-o pe Andreea în fața ofițerului Stării Civile și apoi într-o escapadă la mare, care a devenit rapid o nuntă pe plajă. Rochia frumoasei brunete a fost creată chiar de către prietenele ei, informează Impact.ro. De toate celelalte amănunte s-a ocupat Mihai Mărgineanu.

Citește și: Mihai Mărgineanu, decizie radicală! Ce a ajuns să facă actorul pe timp de pandemie

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a aflat că fostul soț, Culiță Sterp, va fi tată: „Îi doresc să…'

Citește și: Sînziana Iacob este însărcinată pentru prima dată: „Sunt cea mai fericită'

Ce spunea Mihai Mărgineanu despre nunta inedită

Se pare că, în timpul unei discuții obișnuite, Andreea i-a mărturisit partenerului ei de viață că și-ar dori să se căsătorească și desculță, doar ca să îi devină mireasă. Atunci, actorul de la ProTV a hotărât că se va căsători cu ea. Nici el nu este un mare admirator al nunților clasice. A vrut să își surprindă iubita și a reușit. Andreea și Mihai Mărgineanu au împreună doi copii, Alexandra și Tudor.

„Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată”, a mărturisit artistul în cadrul unui interviu.

Cine este Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu s-a născut în data de 2 octombrie 1969, București. Este un cântăreț, actor și compozitor român de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate.

S-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani. Primele melodii ale sale au fost înregistrate în anul 2005, fiind inițial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar autorul a câștigat popularitate și datorită invitației în emisiunea Cronica Cârcotașilor, conform Wikipedia.

Mihai Mărgineanu a absolvit Liceul de electronică industrială, apoi Academia Română de Management și Universitatea Tehnică de Construcții, Facultatea de Instalații. Între anii 1999-2001, a lucrat în publicitate, la Departamentul vânzări, iar din anul 2002, a pornit o firmă de import materiale de construcții. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton