Drama lui Lucian Barbu de la Survivor: „Doctorii au spus că voi fi o legumă toată viață”

 Lupescu Anca
.

Lucian Barbu completează echipa Răizbonicilor. Survivor România a început, iar 12 Războinici sunt gata să concureze în cel mai intens reality show sportiv din România. Lucian Barbu are o poveste de viață impresionantă și a suferit de boli grave, în copilărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Barbu a trecut prin momente grele de-a lungul vieții. Nici doctorii nu ii dădeau șanse la viață, însă soarta i-a pregătit alte surprize.

„Când mama era însărcinată cu mine, la 3 luni,  i s-a spus că nu voi ieși viu…  A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni. Însă a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață', povestea emoționat Lucian Barbu, înainte de a pleca la „Survivor România'.    

Lucian Barbu a fost motivat de mama sa pentru a se înscrie la castingul Survivor România.

„Sunt ambițios, chiar dacă nu am o genă foarte bună pentru sport. Am fost un copil slăbuț, bolnăvicios, dar am devenit bun cu multă voință și muncă. Mama a fost cea care mi-a spus de casting, deși mă tachina că nu pot trece de preselecții. M-am ambiționat. Mi-a spus să fiu eu, să îmi țin   în frâu', a povestit războinicul Lucian. 

lucian-barbu-2lucian-barbu-2

A fost nevoit să stea acasă câteva luni. Reîntors în mediul școlar a trecut prin experiență traumatizantă a marginalizării, ceilalți copii considerându-l  contagios. Au urmat și alte încercări care l-au marcat, dar consideră că toate greutățile nu au făcut decât să îl facă mai puternic.

Lucian Barbu, despre Survivor România 2021: „Cea mai grea etapă a vieții mele’

Lucian Barbu este pregătit pentru competiție și spune că va fi una dintre cele mai grele etape din viața lui. Este un tânăr pasionat de sport și are o condiție fizică excelent, motiv pentru care ar trebui să facă față cu brio competiției.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small1-14-763x1024.jpg

„Consider ca aceasta baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapa a vietii mele, un examen de care am nevoie pentru a reusi sa ajung la un alt nivel de autocunoastere si pentru a-mi cladi si mai mult caracterul', a spus acesta.

Pentru el competiţia din Republica Dominicană reprezintă cel mai greu examen de autocunoaştere şi este pregătit să facă faţă provocărilor. Concurentul care va face parte din echipa Războinicilor la Survivor România are 78 de kilograme şi 1,76 metri.

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Citește și: Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor! Cu ce vedetă s-a antrenat

Citește și: Mioara Roman suferă de o boală gravă. Oana Roman, cu lacrimi în ochi: „Are un Parkinson foarte agresiv

Citește și: Cleopatra Stratan a postat prima fotografie cu mama ei.Cum arată soția lui Pavel Stratan

12 Faimoși și 12 Războinici se luptă într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton