Smiley, fotografie rară de familie! Cât de mult seamănă cu tatăl și cu fratele lui

 Cica Cristina
.

Pe Smiley îl știe toată lumea și chiar și pe fratele lui îl știu mulți. Artistul care urmează să fie tătic, însă, a postat un selfie și cu tatăl lui! Iată cum arată omul de care artistul se simte foarte atașat și căruia i-a făcut de-a lungul timpului și dedicații pentru a-i transmite cât de mult îl apreciază.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley este un artist apreciat și a fost mereu în atenția publicului! Face un adevărat spectacol pe scenă, este prezent la mai multe emisiuni, precum Românii au talent sau Vocea României, iar curând va deveni tătic pentru prima oară.

Smiley și-a luat fanii prin surprindere cu o fotografie de familie, în care apare alături de fratele și tatăl său.

Smiley-1-1Smiley-1-1

Imaginea a atras foarte multe aprecieri și comentarii pozitive și i-au numit 'Clanul Barbosshilor!', dat fiind că toți au barbă.

„Tatăl si fiii', a scris Smiley în dreptul fotografiei.

Smiley și fratele său seamănă foarte bine între ei, ceea ce au observat și internauții: Semeni foarte bine cu fratele tău, Frumoși, Copy paste, Frumoasă poză, Superbi, Familie frumoasă.

Ce a făcut Smiley înainte de a se lansa în muzică

Puțini știu, însă, ce a făcut Smiley înainte de a deveni cântăreț. Partenerul Ginei Pistol a spus cum a câștigat primii bani.

Smiley a declarat la ProFM că a vândut pepeni în piață cu un văr de-al mamei sale și astfel a câștigat primii bani. La vremea aceea, artistul se urca pe tarabă şi striga Hai la pepeni, neamule!’.

Citește și: Mădălina Apostol și milionarul Nick Rădoi s-au căsătorit în secret, după 6 ani de împăcări și despărțiri

Citește și: Gina Pistol și Smiley, fotografia care a emoționat internetul!Mesajul artistului pentru fiica lui

Citește și: Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley:”Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi'/ EXCLUSIV

Smiley, tătic pentru prima oară

Gina Pistol și Smiley au păstrat mult timp secretul că vor deveni părinți. La finalul lunii sepembrie au decis să vorbească pe marginea subiectului, dezvăluind și că vor avea o fetiță.

„Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, a declarat Smiley.

Eu mă bucur mult de ceea ce trăiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu„, a spus și Gina Pistol la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton