Cine va fi primul concurent eliminat de la Survivor

 Lupescu Anca
.

Fanii Survivor deja au făcut alegerile și pare că i-au pus gând rău uneia dintre concurentele de la Faimoși. Probele deja au început și concurenții au intrat în pâine, însă la fel au făcut-o și fanii, care au avut câteva critici aspre la adresa uneia dintre concurente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Faptul că nu s-a descurcat în timpul probelor, dar și pentru că a avut o atitudine arogantă față de colegii ei, au făcut-o pe Alexandra Stan să atragă antipatia publicului.

Sute de comentarii apărute pe grupul oficial al emisiunii, dar și pe paginile de Instagram ale Kanal D și Survivor România sunt îndreptate împotriva Alexandrei Stan, lumea fiind nemulțumită de prezența ei în Republica Dominicană.

images-1-3images-1-3

„Du-te acasă Alexandra Stan ca ne faci numai nervi când te vedem pe traseu, zici ca ești moartă nu ai nicio tragere nimic, vai de capul tău de leșinata dracu! Auzi la ea ca îi e frica de înălțime, de apa îi este frica, de înălțime îi este frică, la ce ai venit fata mea aici? Cred ca să ne faci noua faimoșilor nervi', este una din postările acide ale internauților la adresa artistei.

„S-au dus toți cântăreții la Survivor că nu mai au niciun venit; Varză Alexandra Stan. Îmi vine să bag mâna în televizor și s-o trag de păr; Așa e! Își bate joc de ceilalți concurenti din echipa ei: cum sa mergi la un concurs fără sa știi chiar nimic să faci…..;

Alexandra nu e pentru așa ceva. are frică în ea și nu va putea concura cu nici o fată pe traseu.ea ar trebui trimisă acasă căci trage tare în jos echipa. Din părere de rău nu-i este locul acolo', au scris și alții pe Facebook.

Alexandra Stan criticată dur de coechipieri

Deși hotărâtă să câștige Survivor România 2021, Alexandra Stan se pare că nu poate face față condițiilor dure din show. Nici nu a început bine sezonul 2 din Survivor România, că deja au apărut primele tensiuni, în echipa Faimoșilor.

În episoadele de sâmbătă și duminică fanii au putut vedea cum echipa din care face parte și Alexandra Stan a pierdut dramatic în fața Războinicilor. Vinovați de înfrângeri ar fi, conform celor declarate de Jador în episodul de duminică, fetele din echipă, cu alte cuvinte și Alexandra Stan.

'Oamenii care ne trag în jos, nu trebuie să vă supărați, sunt fetele, nu sunt destul de pregătite. Fetele la ei sunt toate bune, la noi nu sunt la fel de bune.

Asta e diferența, se vede cu ochiul liber. Nu că aleg ăștia pe Cătălin Moroșanu sau pe Costi Ioniță care sunt mai în vârstă. Femeile sunt problema. Vreți să vă dau nume?', a izbucnit Jador.

Ținta acestor comentarii au fost toate cele șase componente ale echipei Faimoșilor, dar cele mai slabe, cel puțin în ultimul episod, au fost Alexandra Stan și Amna, cea din urmă izbugnind în plâns la un moment dat.

Episodul de duminică a adus încă o înfrângere usturătoare pentru echipa Faimoșilor, iar cei șase băieți nu prea au fost încântați de situație. Nici nu a început bine competiția, iar reproșurile și certurile au și început. Proba de duminică, una grea de altfel, i-a pus pe toți în postura de a da tot ce se poate pentru a câștiga.

Citește și: Roxen, bătută de iubitul ei cu pumnii și trasă de păr!Motivul halucinant care a dus la reacția violentă a bărbatului

Citește și: O altă victimă a violenței domestice! Roxen a obținut ordin de protecție împotriva iubitului.De ce a sunat câștigătoarea Eurovision România la Poliție, în miez de noapte

Citește și: Gabriela Cristea, chemată la tribunal.Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect’. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile: „Frumusețea fizică trece pe locul doi!’

Din păcate, chiar și cu efortul lui Jador, echipa sa s-a văzut învinsă, acesta dând vina pe fete pentru randamentul scăzut de ieri seară. Zannidache, pe care deja românii îl știu de la 'Chefi la Cuțite', a criticat și el prestația fetelor. Tânărul a criticat-o pe Amna, dar și pe Alexandra Stan, declarând:

'Alexandra nici nu a terminat traseul. La Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție. Nu pentru că este femeie, se vede după ea cum a fost ținută. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo patru ori că aia e stânga, nu e dreapta.'


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton