Prima apariție a lui Meghan Markle, după ce a anunțat că e însărcinată a doua oară. A purtat o rochie de 11.000 de dolari

 Stamen Diana
.

De ziua îndrăgostiților, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți a doua oară. Ducesa de Sussex s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă și a îmbrăcat o rochie care valorează 11.000 de dolari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a suferit un avort spontan, Meghan Markle este însărcinată din nou. Soția Prințului Harry și-a făcut pentru prima dată apariția cu burtica de gravidă, după ce a dat marea veste. Meghan Markle a purtat o rochie în valoare de 11.000 de dolari, semnată Oscar de la Renta.

Meghan-Markle-e-însărcinată-pentru-a-doua-oară-2-2Meghan-Markle-e-însărcinată-pentru-a-doua-oară-2-2

Prințul Harry și soția sa au filmat un scurt clip pentru o campanie de promovare, asta după ce au făcut interviul pentru Oprah. Interviul cu cei doi ar putea suferi modificări și ar putea fi refilmat, pentru că declarațiile lor ar fi stârnit nemulțumiri în familia regală britanică.

Meghan Markle este însărcinată a doua oară

Meghan Markle este însărcinată pentru a doua oară. Prințul Harry va deveni tătic pentru a doua oară, iar emoțiile sunt la fel de puternice ca atunci când a aflat că soția lui e însărcinată prima dată.

Vestea cea mare a fost dată de purtătorul de cuvânt al cuplului. „Putem să confirmăm că Archie va fi frate mai mare. Ducele şi Ducesa de Sussex sunt fericiţi să aştepte venirea pe lume a celui de-al doilea copil', a declarat purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Citește și: Meghan Markle a jucat la două capete și l-a înșelat pe Prințul Harry? Sora ei a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Citește și: De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei. Ce e scris în dreptul numelui mamei

Citește și: Meghan Markle, obiceiuri nepotrivite pentru o ducesă! Ce face soția Prințului Harry când bea un pahar în plus

Citește și: Aida Economu din Profu a fost căsătorită și a divorțat. Ce spune despre un nou mariaj: „Am văzut vreo două rochii care m-ar convinge'/ EXCLUSIV

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Meghan Markle a mărturisit că a suferit un avort spontan în vara trecută, mai exact în luna iulie. Fosta actriță din ‘Suits a declarat că totul s-a întâmplat în timp ce-i schimba scutecul micuțului Archie.

După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin‘, a dezvăluit Meghan Markle.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton