Alex Bodi tună și fulgeră, după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să-l denunțe: ”Nu am ținut-o cu forța”

 Stamen Diana
.

După ce Bianca Drăgușanu a fost la Parchet, unde a depus plângere împotriva lui Alex Bodi și l-a acuzat de violență, afaceristul a avut o reacție nervoasă. Vedeta și fostul soț par că nu se mai opresc din războiul care a început după ultima despărțire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu s-a prezentat ieri la Parchet alături de avocatul ei, unde a spus tot despre coșmarul prin care a trecut alături de Alex Bodi. Afaceristul a recunoscut că a bătut-o, însă consideră că după atât timp, asta e doar o răzbunare din partea vedetei. Mai mult, Alex Bodi declarată că nu ar fi ținut-o cu forța pe Bianca Drăgușanu, iar ea se bucura de vacanțele de lux în care plecau împreună, dar și de cadouri scumpe.

Bianca Drăgușanu 2Bianca Drăgușanu 2

„Eu nu vreau sa fac vreo diversiune ca sa nu imi asum vina, este adevarat că am avut scandaluri cu dânsa, dar e mai ușor să cataloghezi un om de 110 kg că a bătut o femeie și să zici că e un monstru, dar ea un an jumate a fost numai în vacanțe, nu am ținut-o cu forța. Ea a stat singură, când eu eram plecat cu afaceri, putea să meargă la Poliție. Nu trebuie să vină acum după 6-7 luni să facă valuri și diversiuni', a declarat Alex Bodi.

Zilele trecute, vedeta a mers și la Craiova, după ce a fost chemată la DIICOT, cel mai probabil ca martor în dosarul de proxenetism și trafic de persoane în care este implicat Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu răspunde acuzațiilor grave făcute de Claudia Pătrășcanu: 'Minte cu o nerușinare și un teatru…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales” Reacția afaceristului

Citește și: Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, atac dur la Bianca Drăgușanu: 'A sărit cu cuțitul la el'

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre imaginile în care merge pe mijlocul străzii, printre mașini: „M-am dat jos, terorizată”

Bianca Drăgușanu, dezvăluri șocante despre Alex Bodi

Bianca a făcut recent publice niște imagini șocante în care se văd urmările loviturilor încasate de la Alex Bodi. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația Biancăi Drăgușanu cu fostul ei soț. Însă, vedeta nu se oprește aici și oferă mai multe detalii despre trecutul ei. Alex Bodi ar fi băgat-o cu forța în mașină, pentru a o duce la el acasă, moment în care a început calvarul.

„M-a urcat cu forța în mașină, m-a dus la el acasă, moment în care eu am ajuns la el acasă.. A continuat să mă bată, de față cu menajera.. Eu am fugit cu ajutorul menajerei, m-am filmat. Există o grămadă de dovezi în care eu am fugit în momentul ăla și am scăpat, pentru că el mă ținea cu forța în casă la el. El a plecat să se întâlnească cu fosta lui soție', a declarat Bianca Drăgușanu, conform wowbiz.

Mulți s-au întrebat de ce Bianca Drăgușanu s-a tot împăcat cu Alex Bodi, dacă se știa deja că au probleme în mariaj, din cauza violenței. Vedeta susține că afaceristul este cel care s-a ținut după ea, dorindu-și să rămână împreună în continuare.

„În trei ani de zile, eu m-am despărțit de 14 ori de bărbatul ăsta! Eu m-am despărțit de el, el a venit după mine. Eu nu i-am spus niciodată Întoarce-te la mine sau vreau să trăiesc în continuare cu tine', a mai declarat Bianca Drăgușanu, într-un interviu la TV, conform sursei citate anterior.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton