Acasă la Viorica Dăncilă. Totul despre fiul ei adoptat: "Plângea și mi-am dat seama că vreau să-l iau cu mine acasă"

 Dumba Gabriela
.

Viorica Dăncilă nu a ascuns niciodată că fiul său este adoptat, deși a încercat să-l protejeze mare parte din viața lui, mai cu seamă după ce ea a ajuns sus în politică și atacurile la adresa ei s-au întețit. Fostul premier al României este foarte împăcată și fericită cu decizia de a da o șansă la viață unui copil abandonat, însă are și un mare regret.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Viorica Dăncilă a vorbit despre familie, fiul său adoptat și regretele tinereții într-un reportaj difuzat de Kanal D, în emisiunea „Teo Show”. Căsătorită de 38 de ani cu Cristinel Dăncilă, fostul premier este cât se poate de fericită, însă regretă că nu a avut și alți copii.

1Viorica-SDancila-si-sotul-ei1Viorica-SDancila-si-sotul-ei

Viorica Dăncilă avea doar 26 de ani când l-a adoptat pe Victor, acum în vârstă de 30 de ani. În ianuarie 1990, profesoara de tehnologie de 26 de ani din Videle, Viorica Dăncilă, l-a înfiat pe al optulea copil al Floarei Trocan și al lui Tudor Malancu. Băiatul are acum 30 de ani și știe că a fost adoptat.

'Victor e un copil special, am încercat să fac un scut în jurul lui. L-am încurajat să aibă prieteni, să meargă în vacanțe. Nu m-am gândit, totuși, că sunt oameni atât de rău intenționați, așa încât să-i spună lucruri rele. Când l-am înfiat, la 26 de ani, eram un om care avea o meserie, stăpân pe picioarele lui, dar nu eram pregătiți pentru acest pas.

S-a întâmplat să-l văd pe Victor, eram inginer, lucram la birouri, și am aflat că un copil a fost abondonat și că trebuie să-i ducem cele necesare unui nou-născut. Când am văzut ghemotocul acela mic care plângea și își striga neputința, mi-am da seama că vreau să-l iau cu mine acasă.

Familia mea, la început, era neîncrezătoare, pentru că aveam 26 de ani, eram la început de drum în carieră, terminasem facultatea de doi ani. Nu stăteam bine financiar atunci', a povestit Viorica Dăncilă, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Fostul premier regretă însă acum că nu a mai avut alți copii în afara lui Victor.

„Am avut multe discuții cu mama mea despre alt copil. După ce l-am luat pe Victor, la un an, mi-a zis că dacă o să mai am un copil, s-ar putea să fac diferența între ei. M-am temut mereu de asta. Acum regret, nu e bine să ai doar un singur copil, e bine să fie mai mulți frați. Eu sunt singură la părinți, Victor e singur la părinți', a mai spus Viorica Dăncilă.

Citește și:

Motivul pentru care Viorica Dăncilă nu a făcut niciodată un copil. Pe Victor, unicul său fiu, l-a înfiat când avea 26 de ani

Detalii neștiute din viața personală a Vioricăi Dăncilă: ‘Am un regret că am stat mult plecată de acasă’

Fiul Vioricăi Dăncilă a divorțat de soția sa, Elena. Cum au împărțit averea

Fiul Vioricăi Dăncilă a aflat de la alții că este adoptat!

Unul dintre momentele delicate din viața Vioricăi Dăncilă a fost cel în care a realizat că fiul ei aflase de la alții că este adoptat. Iar modul în care i-a spus mamei sale acest lucru a fost unul dureros… ‘Nu poți să mă pedepsești pentru că tu nu ești mama mea’, i-ar fi spus Victor mamei sale, pe când avea 15 ani și fusese mustrat.

„Legat de ce ați povestit dvs., da, au avut grijă alții să-i spună acest lucru. Și eu i-aș fi spus, însă la o vârstă la care putea să înțeleagă mai bine ceea ce s-a întâmplat. La 15 ani, băieții sunt mai rebeli, văd viața altfel, era un moment critic. M-a durut foarte mult ceea ce s-a întâmplat și faptul că altcineva i-a spus fiului meu că este înfiat. Acum, fiul meu este un adult, are 30 de ani, vorbim despre aceste lucruri, dar cu detașare. Atunci a fost foarte multă emoție, incertitudine. Ne gândeam ce decizie va lua fiul meu, dar lucrurile au mers bine’, a povestit Viorica Dăncilă în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, de la Kanal D.

Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat o așa familie!”

Viorica Dăncilă locuiește împreună cu soțul și cu fiul ei, dar și cu animalele de companie, un cățeluș o pisică, Rocky și Nuf.

„Din familie fac parte și cățelul, și pisica. Într-o familie trebuie să existe armonie. Am călătorit mult cât am fost europarlamentar și într-un an am făcut 40 de întâlniri externe cât am fost prim ministru. Pe unde am fost am luat câte o amintire.

Acasă e locul unde îți găsești liniște, îți găsești puterea să mergi mai departe. Familia este alături de tine și atunci când ești într-o funcție importantă, dar și când treci prin momente grele. Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat o așa familie, am 38 de ani de căsătorie și un copil minunat', a mai declarat fostul premier.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton