Meghan Markle a purtat bijuterii de 384.000 de dolari pentru o poză de copertă. Ce i-a deranjat pe fani

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle a purtat bijuterii în valoare de 384.000 de dolari pentru poza de copertă a revistei TIME. Ea și Prințul Harry au fost nominalizați de faimoasa publicație în topul 100 al celor mai influente persoane din lume. Fanii nu au fost deranjați de opulența afișată, ci de altceva…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși de când ea și Harry au renunțat la statulul de membri seniori ai Casei Regale britanice Meghan Markle este mult mai low profile, iată că a apărut din nou în atenția publicului – ducesa a purtat bijuterii în valoare de 384.000 de dolari pentru o ședință foto în revista TIME. Ea și Harry au pozat în contextul în care publicația i-a ales în topul 100 al celor mai influente persoane din lume.

Screenshot_20210917-131635_InstagramScreenshot_20210917-131635_Instagram

Meghan Markle bijuterii în valoare de 384.000 de dolari la o ședință foto

Jurnaliștii de la publicația Daily Mail au analizat bijuteriile pe care le-a purtat Meghan Markle pentru ședința foto din TIME, iar suma este spectaculoasă. Evident, accesoriile au o importanță sentimentală pentru soția Prințului Harry. Meghan a ales pentru shooting un ceas Cartier (23.000 $), un inel cu diamante roz (1.050 $) și unul de 525 $, o brățară (6.900 $) și inelul de logodnă (350.000 $).

Inelul de logodnă, de altfel și cea mai scumpă piesă, are o semnificație specială. Bijuteria a fost creată după o schiță făcută chiar de PrințulHarry și include două diamante care i-au aparținut mamei sale, Prințesa Diana, și un diamant central adus din Botswana. Bijuteria este din aur galben.

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Ce destin va avea Lilibet

Citește și: Archie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovada

Citește și: Ce surpriză pregătește Liviu Vârciu pentru invitați la botezul fiului său: „Da, voi…'

Citește și: Cât au costat rochiile purtate de Simona Halep la cununia civilă.Prețul e foarte mare

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:„Ceea ce s-a întâmplat între noi două…’

Fanii nu au fost încântați de copertă

Deși așteptau cu nerăbdare o nouă apariție a Ducilor de Sussex, fanii nu au fot impresionați de shootingul din TIME al celor doi… Drept urmare, Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte și de unele comentarii critice, internauții considerând că imaginea lor de copertă este „prea photoshopată'.

Fotografiile cu Meghan și Harry au fost realizate de fotograful Pari Dukovic, la vila lor de lux din Montecito. Imaginea de copertă este făcută în curte, iar pe fundal se văd copacii, în timp ce Meghan este îmbrăcată în alb, iar Harry, în negru. În altă fotografie cuplul a pozat lângă o fereastră, iar Harry poartă costum în timp ce Meghan a ales o maletă de culoare verde și pantaloni gri.

„Singura mea critică este că fotografia arată prea photoshopată și falsă', a conchis un fan.

Pe de altă parte, Ducii de Sussex au fost lăudați de revista TIME pentru activitatea lor și, implicit, pentru „compasiunea lor pentru oamenii pe care nu îi cunosc'.

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton