Ce promisiuni i-a făcut Ilie Năstase soției sale la Mormântul Sfânt al lui Arsenie Boca: „Până acum a fost cuminte”

 Martin Lorena
.

Ce promisiuni i-a făcut Ilie Năstase soției sale la Mormântul Sfânt al lui Arsenie Boca? Cei doi au decis să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste și s-au împăcat la scurt timp după ce Ioana Năstase susținea că vor divorța. Recent aceștia au fost la mănăstire, unde și-au făcut promisiuni unul celuilalt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase și soția lui au decis să pună capăt certurilor și să își petreacă o zi la Mormântul Sfânt al lui Arsenie Boca. În acest loc sacru, cei doi și-au făcut promisiuni unul celuilalt, menite să le consolideze și mai mult relația.

WhatsApp-Image-2021-09-16-at-10.25.05-1WhatsApp-Image-2021-09-16-at-10.25.05-1

În urmă cu doar câteva luni Ioana Năstase afirma că va divorța de Ilie. Timpul a trecut, iar diva a ales să îl ierte pe fostul tenismen și să mai ofere o șansă iubirii lor. Aceștia și-au spus cuvinte frumoase și au făcut promisiuni referitoare la căsnicia lor, chiar la Mormântul Sfânt al lui Arsenie Boca.

Citește și: Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep.Ce surpriză i-a pregătit Ilie Năstase

Citește și: Ce cadou de nuntă îi dă Ilie Năstase Simonei Halep:”E mai bogată decât mine”

Citește și: Soția lui Florin Dumitrescu a ajuns la spital după ce fiica ei a fost externată.„Hai că am continuat bine…'

Citește și: Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Mesajul transmis de impresară:„Tu ești…'

Ce promisiuni i-a făcut Ilie Năstase soției sale la Mormântul Sfânt al lui Arsenie Boca

În urmă cu câteva luni, Ioana Năstase îl acuza pe Ilie că ar fi lovit-o. Aceasta a povestit la momentul respectiv că a avut nevoie de autorități pentru a scăpa de furia soțului ei. Odată cu trecerea timpului, bruneta a decis să îl ierte pe fostul tenismen și să mai acorde o șansă iubirii lor.

Potrivit acesteia, Ilie și-a cerut iertare zilnic pentru comportamentul său și a avut o atitudine ireproșabilă față de partenera sa. De curând, cei doi au mers la Mormântul Sfânt al lui Arsenie Boca, unde și-au făcut promisiuni reciproc.

„Dorința lui este să rămân alături de el până la sfârșit. Dacă nu ar fi iertarea și uitarea, nu știu, pentru mine este foarte important să iert anumite lucruri, să pot merge mai departe. A făcut câteva schimbări, în bine. A avut libertate din partea mea întodeauna, doar că îl simțeam. Mai avea anumite chestii, de respect.', a spus Ioana Năstase la Antena Stars.

„Nu a mai ieșit în cluburi'

Ioana Năstase a declarat faptul că Ilie Năstase s-a cumințit de când s-au împăcat. Mai mult decât atât, fostul tenismen nu mai pierde timpul în cluburile de noapte și a renunțat la obiceiurile nocive sănătății lui:

Nu a mai ieșit în cluburi, nu…și eu i-am spus că dacă asta își dorește, să meargă, să facă ce vrea el, ce îi place lui. Până acum a fost cuminte, nu am simțit nimic care să mă deranjeze', a mai adăugat aceasta.

Ioana și Ilie Năstase, prezenți la nunta Simonei Halep

Ioana și Ilie Năstase nu au ratat nunta anului, cea a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Fostul tenismen a purtat o uniformă albă, de general, iar soția lui a atras toate privirile purtând o rochie roșie scurtă.

Ilie Năstase i-a transmis și un mesaj sportivei în care a menționat că tânăra nu trebuie să lase tenisul. Acesta este convins că în scurt timp, Simona Halep va avea mai multe Grand Slam-uri decât Serena Williams.

Nu am apucat să o văd așa, îmbrăcată (n.r.- cu rochia de mireasă). Să fie sănătoasă! Mai are mult timp de jucat tenis, să se focuseze pe tenis că mai are mulți ani de jucat și poate să mai ia multe Grand Slam-uri. Mă uit la Serena (n. red.- Williams) că are 39 și Simona are doar 30, deci are șanse să mai ia multe Grand Slam-uri.', a spus Ilie Năstase.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton