Fotbalistul de la FCSB Andrei Miron și iubita lui, Adriana, s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

 Sutiu Theodora
.

Andrei Miron a făcut nunta. Fundașul central al echipei FCSB, Andrei Miron, s-a căsătorit cu iubita lui Adriana. Ceremonia s-a desfășurat în aer liber, într-o locație de lângă București și nu a avut foarte mulți invitați, cel mai probabil la fața locului s-au aflat doar prietenii apropiați și familia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ieri, 15 septembrie, lumea sportului a avut parte de două evenimente mari. În aceeași zi în care Simona Halep și Toni Iuruc spuneau 'Da!' în fața ofițerului de la starea civilă, un alt cuplu își jura iubire: Andrei Miron, fundașul central de la FCSB, și partenera sa, Adriana.

miron-1miron-1

Andrei Miron, primele imagini de la nuntă cu invitații

Îmbrăcați la patru ace, alături de cei dragi, fundașul central de la FCSB, în vârstă de 27 de ani, și partenera lui s-au căsătorit. Fotbalistul a cerut-o pe aleasa inimii sale în căsătorie în Positano, Italia, pe un yacht de lux închiriat închiriat. Ceremonia a avut loc lângă București, arată Prosport.ro.

Citește și: Totul despre petrecerea de cununie a Simonei Halep

Citește și: Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 kg în urma unui șoc imens

Citește și: Ce mâncare românească preferă Emma Răducanu

Citește și: Ministrul Sporturilor despre planurile de viitor ale Simonei Halep

De la petrecerea organizată cu ocazia acestui eveniment nu au lipsit Florin Tănase și Florinel Coman. Aceștia au venit însoțiți de către iubitele lor.

Cine este Andrei Miron de la FCSB

Andrei Miron este fundaș central al echipei FCSB. Tânărul a stat accidentat o perioadă mai lungă de timp și a revenit la antrenamente la începutul lunii august.

Primul meci ca titular după accidentare a fost chiar umilința istorica FCSB – Dinamo, care s-a terminat cu scorul 6-0. Andrei Miron are contract cu echipa FCSB, patronată de Gigi Becali, până pe 30 iunie 2024.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton