Cum reușește Adela Popescu să se descurce cu 3 copii și un job full time: „Cel mic îmi face surprize zilnic”

 Iacob Antonia
.

Adela Popescu a revenit la cârma emisiunii ‘Vorbește Lumea’, după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Prezentatoarea tv s-a întors pe micile ecrane la doar câteva săptămâni după ce a născut, însă mulți s-au întrebat cum reușește să se împartă între un job full time și viața de mămică. Ei bine, Adela Popescu a deslușit misterul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Emisiunea „Vorbește lumea' a debutat în noul sezon cu multe surprize pentru telespectatori. Adela Popescu a revenit la tv, mai repede decât se așteptau mulți. Înainte să apară din nou la ”Vorbește Lumea”, Adela Popescu a recunoscut că nici măcar ea nu se aștepta să poată da o asemenea veste.

adela-1adela-1

Recent, Adela Popescu a dezvăluit cum se reușește să se descurce cu 3 copii și un job full time. Ea a revenit pe sticlă la o lună și jumătate după ce a născut.

Cum reușește Adela Popescu să se descurce cu 3 copii și un job full time

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine', a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Adela Popescu revine la Vorbește Lumea: „Radu e gata să îmi pregătească…”

Citește și: Adela Popescu, prima declarație despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea: „Știu că vă surprinde…”

Citește și: Primele imagini de la înmormântarea lui Ivan Patzaichin. Cine a venit să-l conducă pe ultimul drum pe legendarul campion

Citește și: Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Nu am fost crezut de nimeni”

Adela Popescu a revenit pe sticlă la o lună și jumătate după ce a născut

În urmă cu câteva luni, vedeta tv mărturisea că ea și soțul său, Radu Vâlcan, au apelat la serviciile unei bone din Filipine. În prezent, femeia locuiește alături de ei și are grijă de bebeluș atunci când Adela Popescu nu este acasă.

„Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza.

Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică', mărturisea Adela Popescu, pe vremea când încă era însărcinată.

Adela Popescu, despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea

Adela Popescu s-a întors în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, însă pentru prima oară Cove nu i-a mai fost alături. După ce, ani de zile, au format un cuplu de succes pe sticlă, cu o chimie incredibilă, Adela va avea de acum înainte alți colegi.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun’, a spus Adela Popescu în direct.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton