Viorica de la Clejani, internată cu COVID-19! Cum se simte: „Ne-am speriat”

 Cica Cristina
.

Viorica de la Clejani este internată cu COVID-19. Cum se simte artista în aceste momente. Atât ea, cât și Ioniță de la Clejani au făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. Nimeni din familie nu a mai luat virusul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Clipe grele pentru familia Clejanilor. Viorica de la Clejani a fost internată cu COVID 19 la Institutul Matei Balș din Capitală. Artista nu era vaccinată împotriva virusului.

„Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche, este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești', spunea ea în urmă cu câteva luni.

Viorica-de-la-Clejani-COVID-19-1Viorica-de-la-Clejani-COVID-19-1

Viorica de la Clejani, internată cu COVID-19

Viorica de la Clejani a contractat noul coronavirus. De la primele simptome ale bolii, artista s-a prezentat de urgență la spital pentru a primi îngrijrile corespunzătoare.

Artista s-ar fi simțit rău de aproximativ o săptămână, însă a considerat că ar fi vorba că este vorba de o răceală puternică. Margherita a fost cea care a s-a gândit să facă un test antigen a fost fiica ei, care a ieșit pozitiv.

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie:”Mă bruschezi!”

Citește și: Dialog scandalos între Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani:”Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat”

Citește și: Cum reușește Adela Popescu să se descurce cu 3 copii și un job full time:„Cel mic îmi face surprize zilnic'

Citește și: Mihaela Tatu, despre revenirea în televiziune:„Am primit trei oferte'

Cum se simte Viorica de la Clejani

Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși. Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist!

Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni de suflet. Respect! Având în vedere că starea mea de sănătate evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani', a transmis artista pe contul ei de Instagram.

Ioniță de la Clejani: „Ne punem toată speranța în medici și în Dumnezeu'

Ioniță de la Clejani a precizat că nimeni din familie nu a mai luat virusul și că cei doi s-au speriat, motiv pentru care au decis să meargă la spital pentru a se lăsa pe mânile medicilor.

„Viorica se simte bine acum, ne-am dus la spital cu toată încrederea și ne punem toată speranța în medici și în Dumnezeu. Vă dați seama că m-am speriat, mi-a fugit pământul de sub picioare. Viorica de la Clejani este universul nostru, al meu, al copiilor. După o perioadă agitată din viața noastră, acum viața ne încearcă și mai mult. Dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi și a familie noastre.

Este o boală grea, vă rog să o luați în serios, să vă protejați, să aveți încredere în doctori și în Dumnezeu. Este bine, este sub control, medicii se ocupă de ea, când va fi bine va veni acasă.

Nu este nimeni în familie (n.r. – infectat), ne-am speriat și am mers la spital. Avem încredere în medicii de acolo care am văzut că se ocupă și fac tot posibilul să o salveze', a declarat Ioniță de la Clejani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton