Marius Moga – Jurat la „Vocea României Junior” alături de INNA

 Florentina Liutic
.

După anunţul ca INNA va fi jurat la „Vocea României Junior', iată că producătorii show-ului au dezvaluit cel de-al doilea nume: Marius Moga.

 

 

Acesta este jurat şi la emisiunea „Vocea României', urmând să continue şi acest proiect.  Marius aşteaptă cu mare nerăbdare să întâlnească copiii talentaţi, viitoarele vedete de maine:

 

„Mă aștept să văd, la Vocea României Junior, viitoarele vedete de mâine, viitorii artiști care vor ocupa scenele, să auzim niște copii îndrăzneți, care să conducă ei scena, să nu se lase conduși. Cel mai mult și cel mai mult caut carismă și atitudine pe scenă, în paralel cu voci bune. Vocea nu aduce rezultate bune fără atitudinea aferentă.'

 

Marius si INNA sunt doi dintre antrenorii primului sezon al show-ului care va aduce pe scena copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani si calitati vocale remarcabile. Cei doi artisti sunt gata sa descopere cele mai bune voci ale noii generatii si sa-si formeze cele mai tari echipe.

 

Marius Moga este unul dintre cei mai apreciaţi compozitori. Numele lui este legat de lansarea foarte multor artişti şi de numeroase piese de succes.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton