Horoscopul lunii iulie 2016

 Florentina Liutic
.

Rac 22.06-22.07

Luna aceasta, sănătatea ar putea fi principalul motiv de îngrijorare, mai ales că în ultima perioadă îndatoririle din segmentul profesional ți-au ocupat cea mai mare parte a timpului. Profită de această perioadă mai lejeră și programează-te la un medic pentru investigațiile de rutină. Astfel, vei evita eventuale complicații extrem de neplăcute.

 

Horoscope-3-768x656

LEU 23.07-23.08

Cea de a doua lună de vară îți poate aduce provocări în plan gospodăresc. Fie vei avea de făcut mai multe reparații, fie plănuiești să redecorezi anumite camere, ideea este că principala ta grijă va fi propriul cămin.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Luna aceasta reușești să comunici foarte bine cu cei din jur, atât acasă, cât și la locul de muncă. Transmiți tot ceea ce dorești foarte ușor, aplanezi disensiunile între colegii de birou și dai dovadă de multă înțelegere.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

În ultima perioadă, relațiile cu anumiți membri ai familiei sunt destul de tensionate. Înțelegi greșit mesaje care vin spre tine și transmiți la rândul tău mesaje confuze care întrețin atmosfera încordată. O discuție deschisă ar lămuri întreaga situație.

 

SCORPION 24.10-22.11

Deși toată lumea este cu gândul la vacanță, tu ești foarte concentrat să obții cât mai multe reușite din punct de vedere profesional. Te implici în tot felul de proiecte noi sau îți arăți disponibilitatea pentru deplasări în afara orașului. Rezultatele vor veni.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Micile incidente cu care te confrunți în fiecare zi îți răpesc cea mai mare parte din energie și te indispun mai mult decât ar trebui. Încearcă să nu dai prea mare importanță inconvenientelor și nu acorda prea multă atenție nimicurilor.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Cineva din anturajul apropiat te va invita într-o vacanță deosebită, probabil într-un loc în care tu nu ai mai fost până acum. Analizează toate aspec-tele călătoriei și nu refuza o experiență deosebită doar pentru că te scoate din zona de confort.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Te bucuri de prezența prietenilor, ieșiți în oraș, plecați în diverse excursii, pe scurt petreceți mult timp de calitate împreună. Cu toate acestea, ar fi bine să ai grijă la eventualele tulburări ale sistemului digestiv, mai ales acum, vara.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Ești una dintre zodiile care reușesc luna aceasta să-și găsească echilibrul și liniștea interioare. După o perioadă destul de agitată în care te-ai preocupat pentru diverși membri ai familiei, acum vei putea să ai grijă, în sfârșit, și de tine.

 

BERBEC 21.03-20.04

Luna aceasta s-ar putea să ai greutăți în a comunica cu cei din jur. Pare că îți găsești cu greu cuvintele și ai tendința de a interpreta greșit cuvintele celorlalți. Poate ți-ar prinde bine o perioadă de relaxare.

 

TAUR 21.04-21.05

Problemele de sănătate de care nu te-ai ocupat până acum ar putea să revină în iulie și să te chinuie mai mult decât până acum. Fă-ți o programare la medic și tratează orice mic inconvenient cu toată seriozitatea.

 

GEMENI 22.05-21.06

E posibil să afli o veste care să te întristeze destul de mult, mai ales dacă va viza un membru al familiei tale. Din fericire, rezolvarea va veni aproape imediat, astfel că îți vei putea redobândi buna dispoziție.

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton