Divele din România – Apariţii hot pe plajă în această vară

 Florentina Liutic
.

Vedetele din România au făcut deja furori pe plajă sau la piscină cu apariţiile lor, acestea etalându-şi corpurile perfecte în costume de baie extrem de sexy.

 

Carmen Brumă, Delia, Sore sau Elena Gheorghe arată spectaculos în costum de baie, la fel şi Andreea Bănică, care la 38 de ani se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară.

 

Sore şi-a revenit rapid după sarcina şi la 3 luni după ce a adus-o pe lume pe Erin, artista a bifat prima vacanţă la mare împreună cu fetiţa ei. A trecut cu brio proba costumului de baie, dovadă că a fost atentă pe parcursul sarcinii, iar după naştere a reuşit să scape de kilogramele în plus.

 

Delia a făcut senzaţie zilele aceste pe plajele din Spania de unde a postat fotografii sexy cu care şi-a înnebunit fanii.

 

La 48 de ani, Tania Budi arată incredibil în costum de baie. Vedeta nu are nicio problema să aleagă un model din două piese, fiind posesoare unui abdomen perfect sculptat. Cu un abdomen plat şi picioare lungi si tonifiate, Tania isi sfidează vârsta şi se bucură de zilele frumoase petrecute pe plajă acasă, la Constanţa.

 

Foto: Facebook

 

Andreea BanicaAndreea Banica

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton