Mario Fresh, primele declarații despre ruperea prietenei cu Alex Velea. De la ce a pornit totul: „Ne-am separat”

 Lupescu Anca
.

Mario Fresh a devenit cunoscut cu ajutorul lui Alex Velea, cel care l-a luat sub aripa lui și alături de care a cântat de nenumărate ori. Cu toate acestea, au existat zvonuri despre o eventuală dispută între Alexia Eram și Antonia, iubita lui Mario Fresh și soția lui Alex Velea. Acum, se pare că nici cei doi cântăreți nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași lungime de undă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

O recunoaște chiar Mario Fresh, care a recunoscut că între el și artist nu mai există o relație de prietenie.

Prietenia dintre Mario Fresh și Alex Velea s-a terminat!

antonia-alexia-eramantonia-alexia-eram

Toată lume știe că între Mario Fresh și Alex Velea era o relație de prietenie de mulți ani, iar celebrul artist a reușit să-l scoată în evidență pe tânărul de 22 de ani cu talentul său muzical, însă mereu au spus în numeroase interviuri că sunt foarte buni prieteni și chiar se numeau 'frați'.

Citește și: Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Alex Bodi și au plecat împreună din țară: „Așa se produce schimbarea!'

Lucrurile par să se fi schimbat în ultima perioadă, iar fanii au observat că Mario Fresh nu mai apare în compania prietenului său, Alex Velea, iar acum a spus și de ce.

Aceasta a anunțat pe pagina sa de socializare că prietenia dintre ei s-a terminat, dar a spus și motivul rupturii.

'Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el', a spus Mario Fresh.

Citește și: Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret.Primele imagini de la eveniment

Antonia, mesaj cu subînțeles după ce s-a stricat prietenia dintre ea și Alexia Eram

La scurt timp după ce Abi Talent a aruncat bomba, dezvăluind că Antonia și Alex Velea au rupt relațiile cu Alexia Eram, iată că Antonia a reacționat în mediul online printr-o postare destul de sugestivă, care i-a dus pe fanii ei imediat cu gândul la recentul scandal.

Într-o întrebare adresată cântărețului, tânărul artist a răspuns că nu se bagă.

'Asta e treaba lor. Nu mă privește', a mai spus Mario Fresh pe Instagram.

Se pare că totul ar fi început după ce Antonia i-ar fi cerut lui după ce i-a cerut lui Alex Velea să-i interzică lui Mario Fresh să mai apară cu iubita lui la studio, iar de acolo lucrurile au degenerat.

Citește și: A murit designerul Kenzo, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Recent, Antonia a postat pe contul ei de socializare, în Stories, o poză cu Sponge Bob, un celebru personaj din desene animate, care aruncă cu petale de flori într-un alt personaj.

Textul de pe imagine poate fi considerat însă un mesaj bine țintit, în contextul actual: When someone cant stand me and I send them love and light anyway (n.red.: Când cineva nu mă poate suporta și îi trimit iubire și lumină oricum) și: Here bitch (n.red.: Ia de aici, cățea)’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton