Simona ex-Sensual s-a căsătorit în secret și între timp a și divorțat: "Mi-am dat seama că e mai bine să fii singur"

 Cica Cristina
.

Simona ex-Sensual este din nou singură! În urmă cu câteva luni s-a aflat că s-ar fi căsătorit în secret, însă declarațiile par să indice că s-a produs deja o despărțire și chiar un posibil divorț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona ex-Sensual, actuală Suhoi, s-a destăinuit și a făcut declarații surprinzătoare despre viața și alegerile ei din ultima perioadă. Și-a schimbat total stilul de viață de când a ieșit din lumina reflectoarelor, iar acum susține că îi este mai bine așa și a avut de învățat multe de la membrii familiei sale.

Citește și: Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o:„Vă bucurați de răul altuia…'

Ultimii 6 ani din viața i-a închinat vieții spirituale și a decis să împărtășească și celor din jur din experiențele trăite de ea până acum, în acest plan.

Citește și: Silviu Mănăstire de la B1 TV s-a îmbolnăvit de COVID-19!Premierul Orban s-a izolat, după ce a intrat în contact cu moderatorul

Simona ex-Sensual: „Cel mai important lucru să te măriți

Părea că îi merge excelent pe toate planurile și chiar că s-ar fi căsătorit, date fiind ultimele sale afirmații pe marginea acestui subiect:

Simona-ex-Sensual-1Simona-ex-Sensual-1

„Toate lucrurile în viața mea sunt exact cum trebuie să fie, nu mai mult, nu mai puțin. Sunt exact așa cum vrea să fie de sus! Eu am avut relații cu logodnă, am avut relații lungi. Eu am avut logodnici, ceea ce zic eu că e ok. (…) Cu siguranță e cel mai important lucru să te măriți', a declarat Simona Sensual, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Anda Adam a parcat pe două locuri destinate oamenilor cu handicap.Explicația ei, după ce a fost aspru criticată și jignită

Acum, însă, Simona ex-Sensual vine cu noi declarații care spulberă tot ceea ce se știa până acum. Se pare că lucrurile nu ar sta atât de bine în plan personal, iar fosta blondină s-ar fi despărțit de soț. Mai mult, ea susține că după pandemia și-a dat seama că îi este mai bine singură.

Citește și: Anca Serea, din nou la spital! Vedeta a fost supusă unei intervenții de urgență:'Sub anestezie totală…'

„Viața mea este baza, dacă nu ești bine și spiritual, logic că nu e bine. Nu sunt cu nimeni. Sunt singură, da. După pandemia asta mi-am dat seama că e mai bine să fii singur', a precizat Simona ex-Sensual la Star Matinal.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton