Lidia Buble și Cornel Ilie spun totul despre relația dintre ei:"Știm totul unul despre celălalt"

 Cica Cristina
.

După colaborarea pentru piesa Vino, du-te și lansarea clipului aferent, mulți au spus că pe Lidia Buble și Cornel Ilie i-ar lega mai mult decât o prietenie. Cei doi fac primele declarații și spun totul despre presupusa relație pe care o au.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au avut o colaborare fructoasă, iar piesa pe care au lansat-o împreună s-a bucurat de un succes răsunător. Speculațiile privind o relație între ei au tot fost alimentate, mai ales pe fondul divorțului lui Cornel Ilie. În plus, scenele din videoclip, în care cei doi par extrem de apropiați, nu au făcut altceva decât să întărească ideea că relația lor a depășit granițele unei simple prietenii.

Citește și: Răzvan Simion, reacție surprinzătoare la 5 luni de la despărțirea de Lidia Buble:a publicat o poză cu ea și Cornel Ilie. Ce mesaj a transmis

Cei doi, însă, au ținut să clarifice situația și care este natura relației lor.

„Nu avem o relație”

Cornel Ilie de la Vunk a spus răspicat că cei doi nu au o relație romantică.

'Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!', a declarat Cornel Ilie la TV.

La rândul ei, Lidia Buble a confirmat varianta expusă de Cornel Ilie și a lămurit că îi leagă doar o frumoasă prietenie. Totuși, artista a subliniat că nu este prima dată când se spune că are o relație cu un coleg.

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol are probleme. Vedeta le-a cerut ajutorul fanelor:„Voi cum procedați, cum gestionați asta?'

'Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta', a transmis Lidia Buble în cadrul aceleași emisiune.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de aproape 5 luni

Cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să colaboreze pe plan profesional.

Citește și Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o:„Vă bucurați de răul altuia…'

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, în grija lui Victor Slav! Ce face pentru ca Sofia să nu simtă deloc lipsa mamei:„Un tătic perfect!’

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept„, a transmis Răzvan la momentul respectiv.

Cornel Ilie divorțează după 5 ani de căsnicie

Cornel Ilie a anunțat că divorțează de Eliza, femeia cu care are doi copii și cu care s-a căsătorit în urmă cu cinci ani. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

lidia-2lidia-2

‘Din Poveste’ a rămas O veste’:

De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul divorț’ să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel:
eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.
Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Citește și: Silviu Mănăstire de la B1 TV s-a îmbolnăvit de COVID-19!Premierul Orban s-a izolat, după ce a intrat în contact cu moderatorul

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.
Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.

Există dragoste după iubire„, a transmis Cornel Ilie în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook, Intagram, Captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton