Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol are probleme. Vedeta le-a cerut ajutorul fanelor: „Voi cum procedați, cum gestionați asta?”

 Lupescu Anca
.

Vestea că Gina Pistol este însărcinată a adus mare bucurie în rândul fanilor cuplului. Cu toate că prezentatoarea se confruntă cu o sarcină delicată, din cauza vârstei și din cauza faptului că medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată pe cale naturală, Smiley și iubita lui radiază de fericire în această perioadă specială pentru amândoi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au plecat în vacanță în Grecia, alături de Speak și Ștefania, iar Gina Pistol și-a arătat burtica de gravidă pe rețelele sociale, spre deliciul fanilor, care au felicitat-o și i-au urat sănătate și naștere ușoară.

Îmbrăcată într-o rochie albastră cu floricele, cu zâmbetul larg și privirea spre răsărit, Gina a făcut o fotografie extrem de apreciată. Fanii au felicitat-o pe viitoarea mămică de fetiță și au lăsat aproape 100.000 de aprecieri în doar trei ore. 

gina-pistol-in-vacantagina-pistol-in-vacanta

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, în grija lui Victor Slav! Ce face pentru ca Sofia să nu simtă deloc lipsa mamei:„Un tătic perfect!’

Totuși, sarcina Ginei vine cu diferite probleme obișnuite pentru oricare femeie gravidă. Mai exact, viitoarea mămică se ocnfruntă cu retenția de apă.

Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?', spune Gina Pistol într-un videoclip scurt de pe rețelele de socializare.

Citește și: Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret.Primele imagini de la eveniment

Medicii i-au spus să se odihnească și să aibă grijă de ea și de viitorul bebeluș

Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască', au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton