Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: "E fascinant"

 Dumitrache Laura
.

Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii va deveni mamă pentru prima oară. Fosta concurentă traversează cele mai frumoase momente din viața ei. Mary formează un cuplu cu Robert Urucu, pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D. Marea veste a fost dată pe o rețea de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marinela Mavrodin trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta concurentă de la Insula Iubirii și Puterea dragostei este însărcinată cu primul ei copil. În vârstă de 24 de ani, Mary a dat vestea pe rețelele de socializare. Blondina formează un cuplu cu Robert Urucu, pe care l-a cunoscut în emisiunea difuzată pe Kanal D.

Marinela MavrodinMarinela Mavrodin

În trecut, Marinela a participat la Insula iubirii, alături de fostul iubit, pentru a-și testa relația. Cei doi au picat în ispită, iar ulterior s-au despărțit. Mary l-a cunoscut pe Robert în emisiunea matrimonială Puterea dragostei, iar în curând vor deveni părinți. Blondina este extrem de fericită și abia așteaptă să își strângă în brațe bebelușul.

Citește și: Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou:”Încă un nepot sau o nepoată”

Citește și:Cătălina Ponor este însărcinată prima oară:”Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea”

Citește și:Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 46 de ani:„Am decis că e timpul pentru o provocare'

Citește și:Chefi la Cuțite schimbă regulile, în sezonul 10.Ce se întâmplă cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în premieră la Antena 1

Marinela Mavrodin de la Puterea dragostei este însărcinată

Marina Mavrodin de la Puterea dragostei va deveni mămică pentru prima oară. Fosta concurentă formează un cuplu cu Robert Urucu, pe care l-a cunoscut în aceeași emisiune, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Mary a dat marea veste pe rețelele de socializare, postând un mesaj emoționant. De asemenea, blondina a publicat și câteva imagini cu burtica de gravidă.

 „Am atât de multe emoții, este un sentiment pe care nu l-am trăit niciodată! Acest sentiment mă sperie, mă bucură, dar totodată este fascinant tot ce se întâmplă în viața noastră! Cu toate că te așteptam demult, ne-ai surprins și suntem copleșiți de emoțiile pe care nu le putem descrie, dar și de o iubire ce nu se aseamănă cu niciun alt sentiment.Cu toate că nu am fost pregătiți de ceea ce se întâmplă, suntem siguri că aceasta va fi cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, vom crește împreună! Bebele nostru, în curând te vom ține în brațe, te vom sprijini și îți vom oferi toată dragostea noastră și toate zâmbetele din lume.TU dai sens vieții noastre, așa că te vom considera întotdeauna o binecuvântare. De-abia aștept să ne petrecem o viață împreună!”a scris Marinela Mavrodin, în mediul online. 

Marinela Mavrodin a apelat la operațiile estetice

Marinela Mavrodin a participat la Insula Iubirii alături de fostul său partener. Ulterior s-a înscris la Puterea Dragostei unde avea să-l cunoască pe tatăl copilului ei. În ultima perioadă, Mary a apelat la numeroase intervenții estetice. Deși se temea să treacă pragul medicului, acesta și-a făcut o mărire de bust. La scurt timp și-a făcut rinoplastie, dar nu a fost mulțumită de rezultat, motiv pentru care a decis să schimbe acest lucru.

„Nu am exagerat cu nimic, nici cu silicoanele, nici cu buzele sau altceva. In buze mi-am pus de 3 ori si nu au aratat niciodata exagerat. Robert spune ca este exagerat ce am facut. Eu am incercat sa ii explic.” Iubitul lui Marinela nu a fost de acord cu interventiile ei si i-a zis ca are buze de babuin: „Nu mi-am facut sa ma placa Robert mai mult sau sa ma placa cineva.”, declara Mary.

Marinela a participat la Insula Iubirii, sezonul 4

Marinela Mavrodin a participat în cel de-al patrulea sezon al emisiunii Insula Iubirii. Tânăra a fost alături de fostul iubit, Iulian. Cei doi erau extrem de fericiți la început, dar relația lor a ajuns la final după ce au picat amândoi în ispită. Frumoasa blondină s-a îndrăgostit de ispita Cristi cu care a trăit momente de neuitat, dar relația lor nu a fost de durată. Ulterior a intrat în casa Puterea Dragostei, unde l-a cunoscut pe Robert Utucu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton