Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans. Cât costă să o vezi în cele mai sexy ipostaze

 Miniosu Alexandra
.

Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans. Bruneta, cunoscută pentru aparițiile sale excentrice, a reușit să surprindă pe toată lumea prin decizia luată. Totodată, s-a aflat și cât trebuie să plătești pentru a vedea conținutul postat de fosta asistentă TV pe platforma pentru adulți. Nu este singura vedetă care poate fi văzută acolo!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu a uimit pe toată lumea, după ce și-a făcut Only Fans. Fosta asistentă TV din emisiunile lui Dan Capatos a demonstrat încă o dată că nu spune „nu' provocărilor și că nu-i e teamă de schimbări. Odată cu „lansarea' ei pe platforma pentru adulți, s-a aflat și cât cere bruneta în schimbul conținutului postat de ea.

daniela-crudu-12daniela-crudu-12

După ce s-a retras din televiziune, Daniela Crudu sau „Cruduța' s-a întreținut de una singură din campaniile publicitare. În plus, a fost și MC la diverse evenimente. Pe lângă asta, a apărut și la câteva dintre emisiunile difuzate pe Antena 1, cum ar fi cele prezentate de Nea Mărin. De curând, bruneta a luat o altă decizie surprizătoare. Și-a făcunt cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Este vorba despre Only Fans.

Citește și: Mihai Costea a dezvăluit motivul despărțirii de Daniela Crudu, după 8 ani:”Ea s-a transformat în fată de casă și…”

Citește și: Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV:”Nu mă jignește nimeni în halul ăsta”

Citește și: Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu:”În principiu sunt…”

Citește și: Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după 4 ani de relație. Primele declarații ale artistei:„Atunci devenea toxic, mi-am dat seama că am obosit'

Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans

Only Fans este o platformă destinată adulților, ce a devenit din ce-n ce mai populară, inclusiv în rândul vedetelor din România. Doritorii care vor să vadă conținutul postat de fosta asistentă TV trebuie să plătească un abonament. E vorba despre de 20 de euro pe lună.

„Am contracte de imagine. Nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc', spunea Daniela Crudu, acum ceva timp.

De ce s-a retras din televiziune

Mai demult, Daniela Crudu explica de ce a renunțat la televiziune. Cruduța a mărturisit că nu-i mai place să apară la TV.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Ultimul trib, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă', spunea Daniela Crudu pentru playtech.ro.

Ce alte vedete mai au cont pe Only Fans

Daniela Crudu nu e singura vedetă care și-a făcut cont pe OnlyFans. Pe platforma pentru adulți se află și Larisa Drăgulescu, Xonia, Mihai Trăistariu, dar și fiica lui Ilie Năstase, Charlotte.

În ceea ce o privește pe fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, Ioana, soția fostului mare tenismen, s-a declarat șocată de decizia tinerei.

„Eu, sinceră să fiu, am rămas șocată. Sunt mamă, și… Eu nu vreau să vorbesc prea multe, vă poate explica tatăl ei, probabil. Eu, chiar dacă știu, nu vreau să vorbesc, nu e treaba mea.

Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează multe în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are.

Personal nu am cunoscut-o, am vorbit de câteva ori. Îmi pare rău, pentru că am și eu copii. Ferească Dumnezeu, sunt mamă, aș înnebuni! E un șoc pentru un părinte', a spus Ioana Năstase, potrivit fanatik.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton