Bianca Tirsin a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a anunțat după demisie: "Am primit multe..."

 Laciu Andreea
.

O nouă schimbare neașteptată în echipa matinalului de la Antena 1! În mod surprinzător, Bianca Tirsin a anunțat acum că a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Frumoasa brunetă, reprezentanta României la Miss Universe 2021, a luat această decizie după doar patru luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gestul este cu atât mai inexplicabil pentru fanii ei, întrucât Bianca apărea deja în imaginile din promo-ul pentru noul sezon al emisiunii, după cum au sesizat unii urmăritori de-ai ei din mediul online. Cu toate acestea, tânăra nu a dorit să ofere explicații suplimentare pentru decizia radicală pe care a luat-o, chiar înainte să înceapă iar matinalul Antena 1.

bianca-tirsin-1bianca-tirsin-1

Bianca Tirsin a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani

Cu toate că a ales să demisioneze după doar 4 luni, fără prea multe detalii, se pare că tânăra are totuși doar cuvinte de laudă la adresa foștilor colegi.

„Adio @neatzacurazvansidani_oficial. Dragilor vreau să vă anunț că am decis să plec de la emisiunea Neatza de Weekend, după 4 luni pline de distracție, momente frumoase și o experiență de neuitat. Din păcate nu ne vom da întâlnire duminica aceasta pe data de 28 august, dar eu cu siguranța îmi voi urmarii colegii.

Am primit multe feedback-uri de la voi după emisiuni, știu că v-am fost dragă și pentru asta vreau să vă mulțumesc că m-ați primit cu brațele deschise într-un timp foarte scurt. Echipei @neatzacurazvansidani_oficial le mulțumesc pentru această oportunitate uriașă și șansa de a începe o carieră frumoasă în televiziune. O să îmi fie tare dor de voi, și nu voi uita niciodată câte m-ați învățat.

Citește și: Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după 4 ani de relație. Primele declarații ale artistei: „Atunci devenea toxic, mi-am dat seama că am obosit'

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 46 de ani: „Am decis că e timpul pentru o provocare'

Citește și: Alexandru Ciucu, primele declarații după despărțirea de Alina Sorescu: „În principiu sunt…”

Citește și: Chefi la Cuțite schimbă regulile, în sezonul 10. Ce se întâmplă cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în premieră la Antena 1

În special vreau să îi mulțumesc domnului profesor @mikitoma_21 pentru că ai crezut în mine, doamnei @simpluelena pentru că mi-a oferit această oportunitate, și lui @robertcristianilie care mă ajuta să am cea mai bună prestanță în fața camerei.

Nu în ultimul rând, cei de acasă nu stiu acest lucru, dar echipa de la Neatza este o gașcă muncitoare, amuzantă și când este publicitate, și mai mult de atât, ei vin ca acasă la platou ceea ce e mare lucru. Pentru mine ei vor rămâne mereu a doua mea casă, a doua mea familie.

Îmi va fi dor de tot și de toți! Pentru ultima dată, #Niața dragilor”, este mesajul postat de Bianca Tirsin, pe contul personal de Instagram.

Se iubește cu fotbalistul Adrian Petre

Cu toate că mulți bărbați visează să o aibă drept iubită, Bianca Tirsin este deja într-o relație serioasă de câțiva ani cu fotbalistul Adrian Petre, conform Unica.

„Noi am crescut împreună. Suntem de 4 ani şi jumătate. De la 17 ani ne cunoaştem. În Arad ne-am cunoscut. Ne ştiam de pe reţelele de socializare. A văzut o poză cu mine la un fotograf. Am fost surprinsă de un fotograf într-o ipostază foarte drăguţă, când zâmbeam. I-a plăcut foarte mult de mine şi un an a încercat.

Am văzut mesajul lui, doar că eu am avut o percepţie greşită asupra jucătorilor de fotbal, pentru că văzând foarte multe lucruri până la 17 ani, mi-am dat seama că am pus etichete greşite anumitor persoane. După ce l-am cunoscut, probabil că viaţa a vrut să-mi dea o lecţie, în sensul că nu toţi oamenii sunt la fel. Bine că am conştientizat.

Acum chiar îmi pare rău că nu i-am răspuns mai rapid. Îmi dau seama că nu a fost frumos din partea mea. (…) Relaţia noastră este foarte frumoasă. Ne sprijinim. Îmi place foarte mult că este un partener de viaţă care mă sprijină în orice fac. N-aş putea să stau cu cineva care nu este ambiţios. Nu suntem acum ca pe timpuri în războaie şi în armată să ne scriem şi să aşteptăm poştaşul. Avem timp. Există telefon, există Facetime, comunicarea e foarte importantă”, a povestit Bianca Tirsin în anul 2021, la Antena Stars, conform Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton