Marina Almășan a avut COVID-19: "A început cu o durere de coloană. M-am dus la Matei Balș"

 Oana Pantazi
.

Marina Almășan a avut recent COVID-19 însă a ales să nu vorbească despre traumatizanta experiență până în momentul în care a început să se simtă mai bine. Iată ce confesiuni tulburătoare a făcut vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan a avut COVID-19 și încă este în perioada de recuperare, după ce a dus o luptă crâncenă cu teribilul virus. Din păcate, vedeta a contractat boala într-o zi care ar fi trebuit să aibă o cu totul altă semnificație – 8 Martie -, însă a vorbit despre momentele grele prin care a trecut abia 15 zile mai târziu.

Marina-Almasan-COVID-19-Marina-Almasan-COVID-19-

Marina Almășan a avut COVID 19

Timp de două săptămâni, Marina almășan s-a luptat cu boala, o boală pe care nu știe nici acum de unde a luat-o, în condițiile în care a respectat cu sfințenie toate regulile impuse de pandemie. Drept urmare, diagnosticul a fost șocant pentru ea…

„Am ales să nu vorbesc despre boala mea, atâta timp cât ea era în plină desfășurare. Odată pentru că , observând, în timp, influența pozitivă pe care o am asupra celor din jur, n-am vrut ca întâmplarea' mea să-i destabilizeze' emoțional  pe cei ce am văzut că-și trag din mine' energiile pentru a merge mai departe. (…) În urma mea, sper, a rămas un virus care m-a atacat mișelește, îngenunchind toată prudența care m-a caracterizat, în tot acest an. Nu mă întrebați cum l-am luat. De unde. De la cine. Sunt unul din cei mai corecți purtători de mască, spălători' de mâini și păstrători' de distanțare fizică, în plus, sunt un om sănătos, care se hrănește corect, doarme bine, face sport și are o atitudine pozitivă.

Și totuși…fix de Ziua femeii, când Evele lumii primeau flori, parfumuri și declarații de iubire, mie mi-a pătruns în viață …Covid-ul. Mai întâi cu o durere atroce de coloană, însoțită de o febră moderată și o discretă tuse de genul celor pe care le dobândești, de regulă, atunci când ieși dezbracat, în frig. Ieșisem și eu, cu câteva zile în urmă, de aceea gandirii mele pozitive nu i-a fost greu să-i aplice stării mele un diagnostic nevinovat: bronșită”, a scris Marina Almășan pe site-ul femeide10.ro.

Citește și: Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: „Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite'

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut:„Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

Citește și: Ce a dezvăluit Angelina Jolie, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt:„M-am concentrat pe vindecarea familiei

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani: „În perioada pandemiei am slăbit'/ EXCLUSIV

S-a temut pentru viața părinților ei

Mai mare decât teama de COVID-19, pentru Marina almășan a fost grija pentru familie, pentru părinții săi în vârstă pe care i-a vizitat cu scurt timp înainte de a afla teribilul diagnostic.

„Mi-am blestemat, de mii de ori, de atunci, inițiativa de a-i vizita, am urât fiecare foșnet al hârtiei colorate în care-mi împachetasem darurile pentru mama, calculam până la epuizare, în minte, distanța la care mă așezasem, față de mama,  in sufrageria părinților, scanam cu infrigurare, de pe internet, toate informațiile legate de riscurile infectării', formele bolii la vârstnici,  perioada de incubație' și alte elemente,  care ba îmi sporeau neliniștea, ba îmi mai dădeau o rază de speranță…

În paralel, îi inventariam' și pe toți ceilalți cu care, chiar și cu mască, interacționasem. Le-am dat , telefonic,  cu jumătate de gură, verdictul… Mă simțeam vinovată pentru orice suflet care ar fi putut avea de suferit, din cauza mea. Din cauza mea?!?…Ce sentiment chinuitor ți-l dă gandul că i-ai putea face rău cuiva, fără să-ți fi dorit nicio secundă acest lucru…”, a mai scris Marina Almășan.

Marina Almășan, despre experiența COVID-19

Pentru Marina Almășan experiența COVID-19 a fost una dificilă, însă vedeta nu s-a gândit nicio clipă să evite spitalul, în pofida sfaturilor primite de la apropiați. Drept urmare, a mers la spital și a urmat, în ambulator, cu sfințenie tratamentul primit.

„Îngrozită de perspectiva de a-mi fi infectat propriii părinți – ființele cele mai vulnerabile și totodată cele mai prețioase pentru mine – ziua următoare m-am prezentat la Matei Balș'. Ești nebună!! Evită spitalele!' – au tăbărât pe mine rebelii anti-tot'.


Respectul, admirația și încrederea mea față de medici nu sunt însă de ieri, de azi. Un tratament  ambulator –  fixat corect, științific și nu după ureche', plus  câteva vizite repetate,  la control  – acestea au însemnat COVID-ul meu, exprimat în două vorbe'. Am intrat, pe poarta Spitalului Matei Balș de nenumărate ori, în aceste două săptămâni. Pentru a căuta, întâi de toate, leacul care ar fi putut însemna profilaxia pentru parinții mei; apoi pentru a-mi primi propriul tratament;  apoi pentru a fi monitorizată în ce fel organismul meu răspunde schemei fixată de medici…

Am mers la Balș cu încredere. Fără nicio reținere. Seara , acasă, în fața televizorului, rezistam cu greu asaltului de ură și venin, îndreptat împotriva medicilor și a spitalelor din România, iar a doua zi mă convingeam, la fața locului, de contrariu”,  a mărturisit Marina Almășan, după ce s-a vindecat de COVID-19.

Foto: femeide10.ro, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton