Rosemarry, eliminată de la Puterea Dragostei: „Bătaia, înjurăturile și falsitatea sunt la cote maxime”

 Mirea Roxana
.

Rosemarry a fost eliminată de la Putearea Dragostei. Concurenta a povestit cum a fost experiența show-ului matrimonial pentru ea și a dezvăluit că, înainte de a fi eliminată, ceruse producției să-i permită să plece acasă. Aceasta a spus despre casa Puterea Dragostei că era un mediu toxic pentru ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Rosemarry a fost eliminată din casa Putearea Dragostei întrucât Cristian Comănici a ieșit favoritul publicului. La scurt timp, aceasta a oferit mai multe declarații referitoare la ieșirea ei din competiție prin intermediul Instagramului.

ro1-3ro1-3

Rosemarry este atât tristă, cât și fericită că a părăsit casa Puterea Dragostei. Aceasta a dezvăluit că ceruse oricum producției s-o elimine pentru că cu rezona cu mediul de acolo

„Va anunt ca înainte de a fi eliminată eu am cerut producției sa ma elimine deoarece nu rezonam in acel mediu unde bătaia, aruncarea cu diverse obiecte unii in alții, înjurăturile și falsitatea sunt la cote maxime+ ca nimeni nu plăcea pe nimeni cu excepția unora.

Era un mediu toxic pentru mine. Am decis sa ies din emisiune cu regret, dar totodata cu bucurie si mult mai bogata fata de mine.

Cu regret fata de cei care ma voiau acolo si care ma sustineau.( deși am primit sute de mesaje in care ma rugați sa ies din acea mahala) .Va transmit pe aceasta cale ca va iubesc, sunteti minunati', a scris Rosemarry pe Instagram.

Citește și: Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei:„Am rămas șocată'

Citește și: Andra Volos revine la Puterea Dragostei?Ce mesaj a transmis concurenta

Citește și: Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Culiță Sterp, la Survivor:„Să nu faci ca Iancu, să-mi faci figura!'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Doinița Oancea:„Am avut dureri foarte puternice…'

Rosemarry, eliminată de la Puterea Dragostei

Rosemarry a mai afirmat după ce a părăsit competiția Puterea Dragostei că și-a îndeplinit scopul. Mai exact, fosta concurentă spune că și-a găsit o parte din dragostea vieții ei.

„Cu bucurie pentru ca acolo am gasit o parte din dragostea vietii mele(ca doar pentru asta eram acolo). Am gasit doar o parte din dragostea vietii mele si anume sentimentele mele si ceea ce sunt eu. In emisiune mi-am dat seama ca eu sunt o persoana plina de emotii, pe care le pretuiesc, care sunt puternice si nu ma vor lasa niciodata sa imi bat joc de ele, doar pentru un castig financiar sau material de orice fel.

Cu ajutorul acestei emisiuni, unde am fost prezenta cu persoana mea sincera, unde nu am fost sa joc, ca o actrita, un rol, am reusit sa vad cat de importante sunt lucrurile care ma definesc si desi sunt inca o adolescentina, personalitatea mea este puternica si din spate ma impinge sa iau atitudine cand ceva nu ma reprezinta. Iar haterilor sa stiti ca va iert, atat ati putut si sincer, imi pare rau pentru suferinta ce o carati in spatele vostru si pe care o aratati la tot pasul.

Pace si ganduri bune tuturor”, a mai scris Rosemarry pe contul ei de Instagram după eliminarea de la Putearea Dragostei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton