Emily Burghelea s-a măritat în secret. Primele imagini de la cununia civilă

 Dumba Gabriela
.

Sâmbătă, Emily Burghelea s-a măritat în secret cu iubitul ei, Andrei, cu puțin timp înainte de a deveni părinții unei fetițe. Fosta asistentă de la Acces Direct este mai fericită ca niciodată și chiar dacă sarcina nu a fost una planificată, este extrem de încântată că în mai puțin de o lună va deveni mămică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După doi ani de iubire, Emily Burghelea și Andrei au decis să facă pasul cel mare și, pe 20 martie, în prezența familiei și a prietenilor foarte apropiați, au spus „Da”. Ziua nu a fost, însă, lipsită de peripeții, dar totul este bine când se termină cu bine.

152835487_425827242060940_5648495641309151001_n_92209900152835487_425827242060940_5648495641309151001_n_92209900

În cadrul emisiunii Teo Show, Emily și Andrei au povestit despre ziua cea mare, emoțiile lor fiind cu atât mai mari cu cât vedeta se temea să nu nască fix în Casa de Căsătorii. Emily și-a pierdut buletinul, analizele medicale expiraseră, iar ca să fie totul și mai dramatic, blonda i-a făcut o glumă soțului ei și i-a spus că i s-a rupt apa. 

„Am făcut-o și pe asta! Suntem oficial soț și soție! Am avut super mari emoții!”, a declarat Emily pe contul ei de Instagram. Fosta asistentă TV a postat și o fotografie împreună cu soțul ei, de la cununia civilă.

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă’. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citeste si: Emily Burghelea are COVID-19! Cum se simte: „Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”

Citeste si: Emily Burghelea va avea fetiță: „Mi-aș dori să nasc în apă!”

Emily Burghelea va naște natural

„Cam trei săptămâni ne mai despart de marea întâlnire cu fetiță noastră. Sincer, simt că au intrat zilele în sac! Mai avem multe de făcut! Îmi doresc că în momentul în care vine acasă totul să fie absolut perfect, să fie o atmosfera liniștitoare și să avem tot ce ne trebuie dar că asta să fie posibil, trebuie să trecem prin foc zilele acestea!

Zis și făcut! De dimineață până seară alergăm prin oraș, ba împreună, ba separați. Suntem cam 75% gata cu pregătirile', a declarat Emily Burghelea pentru FANATIK.

Emily Burghelea a pozat nud, când era însărcinată în 7 luni

Emily Burghelea a ținut sarcina secretă timp de 7 luni, precizând și care a fost motivul pentru care a luat această decizie. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!’ a preferat să țină sarcină ascunsă.

Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată’, a povestit Emily Burghelea pe contul de Instagram.

Emily Burghelea a făcut și o ședință foto dezbrăcată, în dorința de a marca momentele speciale din viața ei. Însărcinată în 7 luni, fosta asistentă Tv trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton