Romina de la Survivor a ajuns în România. Primele declarații: „Am observat că nu mă suportă...”

 Mirea Roxana
.

După ce a fost eliminată din competiția Survivor România, Romina a ajuns în țară. Aceasta este tristă că a plecat din Republica Dominicană după ce a fost nominalizată de către Andrei. Războinica a declarat la întoarcerea în țară că putea rezista până la final în competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Romina a juns în țară după ce a fost eliminată de la Survivor România. Războinica a afirmat că este tristă că a părăsit competiția și a făcut mai multe dezvăluri legate de echipa Războinicilor.

r1-1r1-1

Puțin tristă, tristă că am ieșit din competiție, deși îmi doream să rămân cât mai mult acolo.

Puteam să rezist până la final, dar dacă așa a fost să fie, nu avem ce face. Regret că aș fi putut să rămâi mai mult.. Nu mi-a lipsit nimic, de mică am fost obișnuită cu unele lipsuri și acum nu mi s-a părut nici foarte greu, dar am supraviețuit. Puțină odihnă, o zi, două și după aceea mă gândesc că mă întorc înapoi la muncă', a mărturisit Romina, potrivit WOWbiz.ro.

Romina, despre Albert de la Survivor

Romina este de părere că Albert are șanse destul de mari să ajungă cât mai departe în concurs pentru că a câștigat simpatia publicului.

„Mă gândesc că Albert, deși este foarte mult nominalizat, cred că are șanse destul de mari pentru că a prins acum la public.. Publicul îl votează și cred că are șanse mari. Din câte am înțeles eu de la colegii mei, ei au avut niște conflicte, pentru că s-a integrat într-un anumit grup cu Lucian, cu Alin și atunci l-au considerat că nu s-a integrat în totalitate în grup și după ce au plecat concurenții vechi a rămas singur și zicea că era marginalizat, așa au considerat ei și văd că îl și votează.

Citește și: Cine este Romina Geczi de la Survivor.Războinica are 35 de ani și a locuit în Cipru

Citește și: Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor:În ciuda unor discuții…'

Citește și: Antonia, „mamă' pentru Zanni, la Survivor. Ce mesaj emoționant i-a transmis:„Ai o familie acasă'

Citește și: Mirela Vaida depune plângere penală pentru tentativă de omor.Cine e femeia care a atacat-o

Eu intrând cu Marius și cu Sindy am fost mai apropiată de ei. Din ce înțeleg, Mellinei îi place foarte mult de Marius și încerca tot felul de chestii. Am observat că nu mă suportă, dar nu i-am spus nimic pentru că pe mine mă amuza, sincer', a mai afirmat Războinica.

Romina, declarații după eliminarea de la Survivor

La o zi după ce a fost eliminată din competiția Survivor, Romina a mărturisit că cei mai vechi concurenți din echipa Războinicilor încearcă să se protejeze între ei.

„Ce am văzut eu, deși am stat foarte puțin, cei mai vechi, Mellina, Sorin, Starlin, Maria, se protejează între ei și atunci vor lovi în concurenții mai noi.

Asta era strategic. Am spus că Albert e puțin ciudat, pentru că stă puțin mai retras, același lucru o să îl spun și despre Andrei.

Andrei e un Albert doi, doar că Albert ca și persoană e ok. Având în vedere că au avut conflicte în trecut, Albert va fi în continuare calul lor de bătaie. Eu nu am avut un conflict cu nimeni, doar că nu am vrut să fac alianțe.

Din păcate, Andrei încearcă să se muleze după echipa mai veche și să dea bine în fața lui Sorin', a declarat Romina.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton