Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Culiță Sterp, la Survivor: "Să nu faci ca Iancu, să-mi faci figura!"

 Dumba Gabriela
.

Mesajul primit de la mama lui l-a făcut pe Culiță Sterp de la Survivor să plângă. Mama Geta și-a încurajat fiul, asigurându-l că este cel mai potrivit concurent pentru a câștiga marele premiu. Culiță este așteptat acasă cu trofeul Survivor, iar familia lui speră să-l răzbune astfel și pe fratele lui, Iancu Sterp, care nu a fost un concurent foarte puternic în ediția trecută a show-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii au câștigat meciul de comunicare la Survivor și au primit mesaje din partea mamelor. Unul dintre cei mai emoționanți concurenți a fost Culiță Sterp, care a plâns, când a auzit-o și văzut-o pe mama Geta.

culita-840×500culita-840×500

„Dragul mamii, îți doresc o primăvară frumoasă. Îți doresc să fii învingător, ești un mare luptător, te iubesc! Te așteptăm acasă cu trofeul, să nu faci ca Iancu, să-mi faci figura. Ești cel mai bun, cel mai frumos, ai un suflet minunat.

Te iubim cu toții, acasă e totul bine. Sarcina Danielei decurge normal, se simte bine. Când vii acasă o să ai un băiețel frumos și mare ca tine. Îți ținem pumnii!', i-a transmis mama Geta fiului săi, Culiță Sterp.

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată:'Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut'

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, la Acces Direct, a fost reținută de Poliți

Citește și: BRomania a ieșit pozitiv la Drug Test. A consumat substanțe interzise?:„Am făcut o boacănă și…’

Culiță a început să plângă imediat ce și-a văzut mama și le-a spus tuturor că pentru el este o adevărată eroină.

„Râs cu plâns! Femeia asta nu e o mamă pentru mine, e un erou. A crescut patru copii deuna singură, ne-a dat învățături de mici, ne-a ajutat mult, e eroul nostru. Mama e cel mai mare susținător al meu, avea tricou cu mine, când am văzut m-am bucurat foarte tare. M-a emoționat foarte tare, îmi doream din suflet să o văd', a spus cântărețul.

Culiță Sterp, certat de mama lui când a divorțat de Carmen de la Sălciua

Invitată în platoul WOWbiz, mama Geta a dezvăluit că divorțul lui Culiță a afectat-o foarte mult și nici până în ziua de astăzi nu știe cum s-a produs ruptura, care a dus la despărțirea de Carmen.

„Sunt foarte mândră de el. M-am supărat pe el atunci când a avut divorțul. Am și plâns și chiar am suferit. Eu sunt foarte statornică și îmi place așa dacă ai jurat în fața lui Dumnezeu, să îl respecți pe Dumnezeu prima dată. L-am pus să își ceară iertare și în fața lui Dumnezue și în fața lui Carmen că i-a greșit.

Până la urmă a greșit și ea și nu știu cum s-a întâmplat ruptura. Eu măcar acum mă gândesc că îi dă Dumnezeu minte. A doua șansă i-a dat Dumnezeu. Trebuie să te îngrijești de ce îți dă Dumnezeu în viață, eu pe principul ăsta sunt, nu de ce îți oferă prietenii sau prietenele', a declarat mama Geta potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton