Mariano Starlin Belen Medina, de la Survivor, are o fetiță adorabilă. Cum arată familia lui

 Lupescu Anca
.

Mariano Starlin Belen Medina va participa la Survivor România și va face parte din echipa Războinicilor. Se va lupta pentru marele premiu, iar condiția sa fizică este unul dintre atuurile sale în competiția sportivă. Mariano Starlin Belen Medina este căsătorit cu o româncă și au împreună o fetiță adorabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mariano Starlin Belen Medina este pregătit pentru a înfrunta condițiile grele din Republica Dominicană, mai ales că aceasta este ţara lui nativă, deşi trăieşte în prezent în România. Are 37 de ani și studiat psihologie industrială şi resurse umane. Este căsătorit cu o româncă şi împreună au o fetiţă de 5 ani. După aproape 10 ani în care a trăit în România, spune că simte româneşte. Dar îl încearcă o bucurie uriaşă că se întoarce în ţara în care s-a născut.

faimosi-survivor-2021-1faimosi-survivor-2021-1

„Particip la Survivor Romania pentru ca este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevarat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicana, chiar daca am trait in Santo Domingo, Stiu fructele, plantele, tot ce poate fi mancat si ce nu. Imi pot ajuta coechipierii sa se adapteze mai usor, pentru ca stiu limba, mancarurile traditionale si sunt foarte indemanatic pe final, am facut basket si baseball multi ani', a declarat acesta.

Mariano Starlin Belen Medina este căsătorit cu o româncă și împreună au o fetiță de 5 ani

Participantul noului sezon Survivor România simte și trăiește românește de mai bine de un deceniu, mai ales că este tatăl unei fetițe de 5 ani. Este instructor fitness și zumba, dar cântă și la un instrument muzical. Mai exact, este percuționist.

Potrivit paginii de socializare a show-ului de la Kanal D, Mariano Starlin Belen Medina a studiat de-a lungul anilor psihologie industrială și resurse umane, fiind pasionat foarte mult de lumea sportului pe care l-a îmbrățișat prin prisma basketului.

El a mărturisit că este foarte fericit că a ajuns în țara în care a văzut lumina zilei, considerând totodată că această competiție este o provocare în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Secrete din culisele meseriei de prezentator TV.Cum a învățat Geanina Ilieș să se machieze și de ce se trezea la 3 dimineața

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Geanina Ilieș după ce acesta a înlocuit-o emisiunea „Gospodar fără pereche'

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv:„O relație toxică, m-am speriat’/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu revine în televiziune.Cu ce post a semnat contractu

„Particip la Survivor România pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton