(P) Cele mai importante servicii pe care le oferă o clinică stomatologică din București

 advertising.ringier
.

Când apelezi la serviciile unui dentist? O poți face în două feluri: fie în mod constant, pentru a preveni orice eventuale probleme și pentru a te asigura că totul este în ordine, fie atunci când te confrunți cu diferite afecțiuni. Iată cele mai frecvente împrejurări în care ajungi în situația de a face o vizită la stomatolog! 

Care sunt urgențele dentare? 

Deși prevenția este mai bună decât vindecarea, multe persoane nu țin cont de acest lucru și ajung la dentist prea târziu, adică atunci când problemele au devenit deja serioase și au apărut fie durerile de dinți, fie alte manifestări deloc plăcute. 

Iată o listă a simptomelor care însoțesc aceste urgențe și care reprezintă un semnal clar că trebuie să mergi de îndată la o clinica stomatologica Bucuresti

• durerile acute ale dinților, însoțite uneori și de durerea maxilarului;

• dinți cu mobilitate crescută, care provoacă o senzație intensă de durere, atunci când sunt atinși;

• durere la masticație sau în momentul în care dinții intră în contact cu mâncăruri sau băuturi aflate la temperaturi extreme (fie prea calde, fie prea reci);

• dinți rupți, fie ca urmare a unui traumatism, fie din orice altă cauză;

• sângerări abundente ale oricărei zone din cavitatea bucală;

• umflarea gingiei sau a altor zone din cavitatea bucală, însoțită uneori și de umflarea feței;

• limitarea capacității de deschidere a gurii, indiferent dacă apare ca urmare a unui traumatism sau din cauze necunoscute.

clinica stomatologica Bucuresti

În oricare dintre aceste cazuri, este important să apelezi la un specialist de la o clinică stomatologică București. Încercarea de a te trata singur constituie o mare greșeală, care mai degrabă agravează problema decât să te ajute. 

De pildă, aplicarea unor medicamente sau a unor substanțe precum alcoolul pe suprafețele dureroase poate să producă afecțiuni și arsuri serioase. Administrarea de antibiotice fără prescripția unui medic este la fel de greșită. Singura modalitate corectă de a rezolva problema, fără urmări neplăcute, este să mergi la dentist.

Necesitatea unui implant dentar

Implantul dentar reprezintă soluția ideală pentru înlocuirea unui dinte lipsă, deoarece dinții vecini nu sunt afectați în niciun fel. De asemenea, implanturile pot să înlocuiască un întreg grup de dinți, în cazul în care nu mai există dinți naturali pe care să se sprijine o lucrare dentară. În fine, implantul poate să aibă și rolul de susținere a unei lucrări fixe, la pacienții pentru care anterior exista doar opțiunea unei proteze dentare mobile. 

Atunci când optezi pentru un implant dentar la o clinică stomatologică din București, așa cum este dentalexcellence.ro, unul dintre cele mai importante avantaje de care beneficiezi, comparativ cu alte soluții, este prevenirea migrării dinților. 

Într-adevăr, inserarea unei rădăcini artificiale oprește procesul natural de migrare a dinților învecinați spre spațiul rămas gol, proces care în timp poate să afecteze atât cavitatea bucală, cât și conformația feței.

Un alt mare avantaj al implantului dentar este reprezentat de durata mare de folosire. Aceasta este cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu posibilitatea ca sistemele de generație nouă să reziste chiar întreaga viață a pacientului.

Când ai nevoie de aparat dentar?

O altă împrejurare în care apelezi la o clinică stomatologică din București este cea în care ai nevoie de un aparat dentar. Acesta este un dispozitiv care aplică presiune constantă asupra dinților pacientului, astfel că aceștia ajung să se alinieze, în timp, în direcția dorită. 

Ca urmare a utilizării unui aparat dentar, dinții se deplasează cu o jumătate de milimetru până la un milimetru pe lună. Astfel, organismul are la dispoziție timpul necesar să se adapteze la schimbările produse. De pildă, osul alveolei dentare care se află în direcția spre care se deplasează dintele dispare, iar în urma dintelui apare noul os, care îl susține. 

În general, un astfel de dispozitiv trebuie purtat pe o perioadă cuprinsă între 12 și 24 de luni, în funcție de vârstă, de distanța de deplasare a dinților și de tipul de aparat folosit. Toate aceste elemente sunt luate în considerare, cu maximă atenție, de specialiștii de la o clinică stomatologică din București. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton