Cât de mult s-a schimbat și cum arată Sarah Jessica Parker la 55 de ani! Actrița revine în Sex and the City

 Laciu Andreea
.

Serialul Sex and the City revine pe micul ecran după 16 ani de la ultimul episod, însă din distribuție va dispărea actrița Kim Cattrall, unul dintre personajele-cheie. Chiar și așa, fanii seriei faimoase se pot bucura din nou de rpezența celorlalte trei actrițe, printre care se numără și Sarah Jessica Parker.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carrie Bradshaw este un veritabil personaj iconic în cinematografia mondială. Stilul ei, hainele și pantofii au stârnit invidia a milioane de femei. Încă reprezintă un exemplu în lumea modei și nu numai. Acest rol a propulsat-o pe Sarah Jessica Parker pe culmile succesului. Chiar dacă are la activ o carieră impresionantă, cu siguranță cei mai mulți o cunosc din rolul Carrie.

Chiar și așa, nu i-a fost deloc ușor să răzbească la Hollywood. A fost batjocorită adesea, din cauza aspectului ei fizic. În anul 2007, a fost numită cea mai neatrăgătoare actriță de la Hollywood. Pe internet a fost umilită, fiind poreclită Față de Cal'. Asta nu a împiedicat-o să își trăiască viața exact cum și-a dorit, de fiecare dată.

varsta-sarah-jessica-parkervarsta-sarah-jessica-parker

Cum arată acum Sarah Jessica Parker, la 55 de ani

Stilul vestimentar al personajului Carrie nu a rămas doar pe micile ecrane. Sarah este considerată de mulți drept un fashion icon. Impresionează cu fiecare apariție și știe să se pună în valoare. Mai mult decât atât, nu s-a limitat la actorie de-a lungul timpului și a devenit o femeie de afaceri de succes.

Nici în viața personală nu a stat mai rău. Este căsătorită cu actorul Matthew Broderick din 1997 și au împreună trei copii. Chiar dacă s-a zvonit că ar fi fost înșelată de acesta, Sarah Jessica Parker pare să fie la fel de îndrăgostită de soțul ei. Cel puțin așa pare dacă ne luăm după un mesaj postat recent pe contul ei de Instagram, cu ocazia aniversării căsniciei lor.

Citește și: Sex and the City revine după 16 ani! De ce a refuzat Kim Cattrall să mai joace în serial

Citește și: Cum arată actrița Kim Cattrall la 63 de ani. Motivul pentru care nu va mai juca niciodată rolul Samantha în Sex and the City'  

Citește și: O mai ții minte pe Charlotte din Sex and the City? Cum arată Kristin Davis la 55 de ani și cât de mult s-a schimbat în ultimele două decenii

Actrița a dezvăluit cu unul dintre secretele unei relații de durată ar fi pauzele. Din când în când stau departe unul de celălalt, pentru a avea ce să-și spună în momentul în care se revăd.

 ‘Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim. Jobul său îl ține aici, al meu mă trimite în altă parte. Cred că asta ne-a adus enorm de multe beneficii, pentru că la întoarcere avem multe lucruri să ne spunem, a precizat Sarah la un moment dat.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au două fete și un băiat: gemenele Marion Loretta Elwell Broderick și Tabitha Hodge Broderick au 10 ani, iar James Wilkie Broderick este un adolescent în toată regula. Are 17 ani și este pasionat de fotbal. Toți cei trei copii sunt adorabili, iar imaginile de aici o dovedesc!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton