Marcel Pavel și Sanda Ladoși s-au apucat de politică! Se numără printre vedetele care candidează la alegerile parlamentare

 Lupescu Anca
.

Nume surpriză la alegerile parlamentare din 2020. Printre candidați se află cântăreții Marcel Pavel și Sanda Ladoși ambii candidând pe listele Partidului Ecologist (PER) în județul Mureș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au devenit colegi de partid cu Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu, supranumit deputatul mitralieră, care au fost excluși de Marcel Ciolacu din PSD. Totuși, șansele ca cei doi să intre în Parlament sunt infime, asta pentru că PER se află abia în marja de eroare a sondajelor.


În judeţul Mureş, lista PER pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Bogdan Stanoevici, iar pe locul 2 se află Marcel Pavel. La Senat, lista va fi deschisă de Sanda Ladoşi, iar pe locul 2 se află compozitorul Andrei Kerestey.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, intenții serioase pentru viitor:„Ne-am promis că vom face un drum pentru a vizita părinții’

Viorel Cataramă, Daniel Ghiță și Ilan Laufer se luptă pentru un fotoliu în Parlament

Viorel Cataramă, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri români este pe primul loc pe lista de la Senat a Pro România în județul Bihor.

Citește și: Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion: ‘Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit’

Viorel Cataramă a trecut la Pro Romania și nimeni nu știe ce se va întâmpla cu formațiunile politice în care era : Mișcarea Patrioților Români și partidul Dreapta Liberală.

Viorel Cataramă a devenit mai cunoscut odată cu afirmația potrivit căreia dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a demonstra că virusul nu este periculos. El a făcut toate demersurile pentru a se infecta și a reușit, într-un final.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag’/ EXCLUSIV

Daniel Ghiță candidează din partea PSD

Fostul luptător K1 Daniel Ghiţă în vârstă de 39 de ani, deschide lista PSD la Camera Deputaţilor în Ilfov.

Ghiță nu a mai luptat de mult și s-a remarcat în ultimul timp prin postările de pe Facebook în care promovează teorii ale conspirației despre pandemia de COVID și militează împotriva purtării măștii.

Citește și: Ce efecte secundare are COVID-19.Coronavirusul poate provoca infertilitate masculină

'Daniel Ghiță a apreciat în mod deosebit această inițiativă pentru mediu și nu a ezitat atunci cand primarului orașului Voluntari i-a propus să candideze pe primul loc la Camera Deputaților din partea PSD Ilfov'se arată într-un comunicat al PSD Ilfov.

Ilan Laufer fost ministru PSD, candidează din partea Pro Romania

Ilan Laufer, Harry Ilan Laufer pe numele său întreg a fost ministru în guvernul PSD Tudose și consilier al premierului Viorica Dăncilă. A fost ministru pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat între 29 iunie 2017 şi 29 ianuarie 2018 în Guvernul PSD Tudose.

sanda-ladosi-aparitie-de-senzatie-la-tvr-316557sanda-ladosi-aparitie-de-senzatie-la-tvr-316557

A anunţat, în 25 septembrie 2019, că demisionează din funcţii, întrucât nu a fost invitat să facă parte din delegaţia premierului în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Un nou simptom COVID-19. Până acum, indica o simplă răceală, dar acum a fost identificat și ca simptom al coronavirusului

Pe 1 decembrie 2019, Ilan Laufer și-a lansat propriul partid, Forta Identitatii Nationale – Platforma Social Liberală (PSL). Partidul său a fuzionat cu Pro Romania iar Laufer a ajuns pe primul loc pe lista acestei formațiuni politice la Camera Deputaților.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton