(P) Întrebarea anului: Câte perechi de cercei ar trebui să aibă o femeie pentru a fi fericită?

 advertising.ringier
.

Fericirea femeii, iată ce subiect delicat! De milenii întregi, bărbații încearcă să afle ce se ascunde sub exteriorul blând și delicat al femeii. Răspunsul la eterna întrebare ce o face fericită pe femeie poate îmbrăca diverse forme, însă cu siguranță unul dintre răspunsurile de top pe care le vei primi de la orice doamnă este: bijuteriile și, în special, cerceii aduc o parte importantă de fericire în viața lor!

Câte perechi de cercei ar trebui să aibă o femeie pentru a fi fericită? Am adresat această întrebare unui număr de peste 7000 de femei, iar răspunsurile au fost destul de diversificate:

1. O singură pereche de cercei

Aproximativ 20% dintre femeile care au răspuns studiului nostru au declarat că preferă să aibă o singură pereche de cercei placați cu aur sau din aur masiv, să îi poarte zilnic până se plictisește de ei, apoi să cumpere alții și tot așa.

Raționamentul e simplu: ele aleg o pereche de cercei clasici, care să se potrivească la orice ținută și așa scapă de grija întrebărilor de tipul ce cercei să port azi oare, ce cercei se potrivesc cu hainele mele astăzi?

Au ele dreptate? Noi zicem că da!

2. Între 2 și 5 perechi de cercei

Aproximativ 30% dintre respondente au declarat că au nevoie până la 5 perechi de cercei pentru a fi fericite: o pereche de cercei damă ieftini, dar calitativi, pentru ținutele sport; o pereche de cercei din argint pentru ținutele la care nu se potrivește auriul; o pereche de cercei bobițe pentru birou; o pereche de cercei rotunzi mari pentru evenimentele de seară; o pereche de cercei clasici, de colecție, pentru evenimentele elegante.

Și acest grup de femei au dreptate: atunci când ai mai multe perechi de cercei din care să alegi, e ușor să fii diferită în fiecare zi, însă în același timp să îți păstrezi stilul constant.

3. Între 5 și 10 perechi de cercei

Un procent de aproximativ 25% dintre femeile respondente au declarat că au nevoie de minim 5, până la 10 perechi de cercei pentru a fi mulțumite. În afară de cerceii de damă aurii și argintii, cerceii mici și cerceii mari, mai au nevoie de câteva modele de cercei ieftini placați cu aur cu cristale în diferite culori, pentru un look de invidiat la serviciu, indiferent de culoarea ținutei pe care o aleg. 

Astfel, ele au declarat că au nevoie de cercei cu piatră verde, cercei cu piatră roșie, cercei cu piatră albă, cercei cu piatră neagră și cercei cu piatră albastră.

Au dreptate în alegerea lor? Da, cu siguranță și ele au dreptate!

4. Peste 10 perechi de cercei

Alte 25% dintre femeile care s-au alăturat studiului nostru au declarat că au nevoie de minim 10 perechi de cercei de damă pentru a se putea declara fericite: cercei aurii, cercei argintii, cercei mici, cercei creoli, cercei colorați, cercei simpli, cercei lungi, cercei clasici, cercei ultra-moderni.

Am putea să nu le dăm dreptate? Sigur că le dăm dreptate, iubim cerceii!

Tu câte perechi de cercei ai acum? Câte seturi de cercei ți-ai dori să ai în plus? Lasă-ne un răspuns în comentarii!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton