Dragoș Bucur și familia lui au plecat în vacanță, la scurt timp după ce actorul s-a vindecat de COVID-19: „O țară încă normală”

 Lupescu Anca
.

Dragoș Bucur a fost bolnav de coronavirus, iar la scurt timp după ce s-a vindecat, prezentatorul Visuri la Cheie a decis să își ia familia și să plece într-o binemeritată vacanță. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au decis să plece în Suedia, pentru o scurtă vacanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Spre Suedia, o ţară încă normală', a scris el în dreptul imaginii.

Prezentatorul a luat virusul COVID-19, însă acum s-a vindecat și a decis să ia o mică pauză și să se bucure alături de familia lui.

„Am făcut o formă uşoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia şi ne simţim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune şi evident că aştept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoţie şi mi-aş fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede şi peste această situaţie. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca şi până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate', este declaraţia lui Dragoş Bucur de la momentul respectiv.  Acum, se pare că actorul se simte foarte bine, s-a vindecat.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, intenții serioase pentru viitor:„Ne-am promis că vom face un drum pentru a vizita părinții’

Cei cinci au locuit numai o perioada in Olanda, cât timp actorul a filmat pentru proiectul de cinema, pelicula Bloody Marie', regizată de Guido van Driel, fiind filmată în Amsterdam. Ca să se dedice mai mult actoriei, Dragoș Bucur s-a retras atunci din emisiunea Visuri la cheie' de la Pro TV.

Dragoș Bucur s-a născut la data de 13 iunie 1977, în București. El este un actor român de film, scenă și televiziune, și actualul prezentator TV al showului de la Pro TV, Visuri la cheie. De asemenea, el a fost premiat doi ani la rând (2009 și 2010) cu Premiul Gopo pentru cel mai bun actor.

Citește și: Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion: ‘Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit’

Talentul pare să fie o moștenire de familie în cadrul cuplului Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Cei doi părinți se mândresc cu fiica lor cea mare, Sofia, după ce aceasta împreună cu Dragoș au obținut un premiu important. Tatăl și fiica au reușit să câștige 15.000 de euro în urmă cu câteva zile. Uimitor este faptul că proiectul celor doi a fost realizat pe când Sofia avea doar 11 ani.

Premiu de 15.000 de euro pentru Dragoș Bucur și fiica sa

Deși se află abia la vârsta de 13 ani, Sofia a reușit să aducă un venit consistent în familie. Ea și Dragoș Bucur au scris un scenariu de film în urmă cu ceva timp, pe când adolescenta avea doar 11 ani. Proiectul lor a ajuns recent pe masa juraților de la Festivalul de Film de la Sarajevo și a câștigat și un premiu. Înscriși la secțiunea CineLink Drama, secțiune dedicată serialelor din Europe de Sud-Est, cei doi au reușit să obțină 15.000 de euro.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag’/ EXCLUSIV

„În urmă cu doi ani și jumătate, când abia împlinise 11 ani, ne-am apucat să scriem împreună scenariul serialului «Delta Neagră», ca o metodă de înlocuire a materiei «Limba și Literatura Română». Sofia urmase un curs de scenaristică și ne-am gândit amândoi că o să fie interesant și interactiv să scriem împreună o poveste, după regulile scenaristicii. Cu Dana are un anume tip de activități, iar cu mine altul și asta îi oferă o plajă mai mare de desfășurare', a povestit Dragoș Bucur.

dana-nalbarudana-nalbaru

Serialul prezintă o poveste palpitantă, plină de mister, care ne poartă într-o zonă superbă din România, Delta Dunării. Astfel, Dragoș și Sofia au lucrat împreună, cot la cot, pentru a crea un basm modern cu accente noir. Trailerul, care este deja disponibil, prezintă și doi actori cunoscuți în persoana Maiei Morgenstern și fiului său, Tudor Istodor.

George Pușcaș s-a despărțit de iubita lui, după un an și jumătate de relație. Fotbalistul este din nou singur

„Cei 15.000 de euro obținuți am decis să-i folosim în dezvoltarea acestui serial. Să angajăm un grafician, să găsim un script-consultant cu experiență… Dar nu e prima dată când Sofia câștigă bani din propria muncă. A mai filmat alături de mine și de Dana în câteva spoturi comerciale, iar banii câștigați în urma acelor reclame îi păstrează ea', explică actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton