Mama lui Raoul a murit. Mesajul artistului: „Sunt mai sărac ca niciodată”

 Borcilă Andreea
.

Mama lui Raoul a murit. Celebrul artist trece printr-o perioadă dificilă, după ce femeia care i-a dat viață s-a stins. Cântărețul a postat un mesaj emoționant și trist pe rețelele sociale, unde a primit numeroase mesaje din partea fanilor. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raoul, pe numele său real Rareș Borlea, a avut parte de una dintre cele mai grele zile din viața sa. Mama lui a murit, iar artistul este devastat de pierderea celei care i-a dat viață. 

raoul-1raoul-1

Celebrul cântăreț apare mereu cu zâmbetul pe buze, având o fire veselă și energică. De data asta însă zâmbetul a luat locul lacrimilor. Părintele său s-a stins din viață, iar cântărețul se simte mai sărac ca niciodată, așa cum mărturisește chiar el. 

Citește și: Mirabela Dauer s-a împăcat cu Raoul, după 8 ani!Ce planuri are artista, la 74 de ani

Citește și: Raoul a fost la condamnat definitiv la închisoare cu suspendare.Ce au decis judecătorii

Citește și: Alexandra Duli s-a îngrășat după Survivor:”Vă deranjează foarte mult șuncile astea…”

Citește și: Cum se înțelege logodnicul Romaniței Iovan cu fiul ei, Albert:„Asta spune mult despre relația lor…' / EXCLUSIV

Mama lui Raoul a murit

Celebrul artist este sfâșiat de durere. Cea care i-a dat viață nu se mai află printre noi. Raoul a postat un mesaj pe rețelele sociale, anunțându-i pe fani de marea pierdere. El și mama sa au avut o relație specială și foarte apropiată. Nu de puține ori, vedeta a avut cuvinte de laudă la adresa părinților lui.  

A plecat mama. Sunt mai sărac ca niciodată. Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, pentru că nu are de ce. Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie și nici familiei tale.

Știu că pleci, dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot ce fac, în tot ce sunt, în tot ce simt. Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție, mamă.

Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci! Te iubesc, mamă.”, a scris Raoul, pe pagina de Facebook. 

Talentul de a cânta l-a moștenit chiar din familie și este recunoscător pentru asta. 

Tata a cântat până a cunoscut-o pe mama, de atunci cânt doar eu.

Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moștenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru…îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi.

Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune, interpretând live un cântec de o frumuseţe aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna.”, a povestit Raoul, la un moment dat, pe rețelele sociale.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton