Cum arată și cu ce se ocupă fratele Laurei Cosoi. Tânărul a împlinit 18 ani

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Laurei Cosoi. La începutul acestei săptămâni, actrița a avut parte de un moment special în familia sa. Fratelei ei mai mic, Andrei, a împlinit 18 ani, iar cu această ocazie vedeta a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi are o familie frumoasă, având încă o soră, Alina, și doi frați vitregi, respectiv Andrei și Marius. Deși actrița este discretă în ceea ce privește viața personală, cu ocazia momentelor speciale, aceasta postează fotografii cu familia reunită. Recent, fratele ei mai mic cu 22 de ani a împlinit vârsta majoratului, iar vedeta i-a făcut o urare în mediul online. Andrei este deja mai înalt decât sora sa, tânărul fiind baschetbalist.

laura-cosoi-3-1laura-cosoi-3-1

Cu ocazia sărbătorilor și a momentelor speciale, actrița se reunește cu familia sa, fie la Iași, fie la București. Chiar dacă încă suferă din cauza pierderii tatălui său, aceasta este prezentă în viața fraților ei mai mici. Iată cum arată și cu ce se ocupă fratele Laurei Cosoi!

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații:„În aceste ore nu am făcut altceva decât să…'

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean:„Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…'

Citește și: Alexandra Duli s-a îngrășat după Survivor:”Vă deranjează foarte mult șuncile astea…”

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Vlad Gherman:„Semănăm?'

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Laurei Cosoi

Între Laura Cosoi și fratelei ei, Andrei, există o diferență de peste 20 de ani. Așa cum obișnuiește, pentru că fratele ei a devenit major, Laura Cosoi a publicat o serie de fotografii împreună, unde se poate observa cât de strânsă este relația lor.

„La mulți ani, frățiorului maaaare! Să te bucuri de viață!', este mesajul care înspțește imaginile de pe rețelele de socializare.

Andrei este jucător de baschet la Iași și își dorește să facă performanță, în memoria tatălui său. Regretatul Marius Cosoi era profesor de sport și unul dintre cei mai buni antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean.

Laura Cosoi și-a pierdut tatăl

În 2020, tatăl Laurei Cosoi și-a pierdut viața, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. În aceeași perioadă, actrița a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a sa.

„Aș fi vrut să petrec mai mult timp cu tata și cu mama, dar așa a fost să fie. Mi-ar fi plăcut să stau mai mult timp cu ei. Aprind lumânări în casă și Rita spune că sunt pentru bunicul Marius. Tot timpul e prezent în viața noastră și mergem înainte. Mergem la Doamne-Doamne duminica și ne rugăm pentru noi și pentru el.

Aș putea să spun că legătura dintre tatăl meu și Rita nu o să se rupă niciodată.  Sunt convinsă că, deși era foarte mică Rita, prin poveștile noastre, el va rămâne veșnic pentru noi.

E foarte greu să mă împac cu ideea că tatăl meu nu mai e. E greu și să vorbești', a declarat Laura Cosoi după pierderea tatălui său, potrivit wowbiz.ro.

Actrița a născut al treilea copil

Pe 23 iunie 2022, artista a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță a ei și soțului său, Cosmin Curticăpean. Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii emoționante, alături de cele trei fetițe.

„Dimineața a început cu îmbrățișările calde ale Ritei, am fost la biserică, ne-am plimbat în parcul Cișmigiu, am ieșit la prânz în oraș, am urmărit Magic Arch și am povestit mult despre lumea subacvatică, despre peștii pe care i-am întâlnit în călătoriile noastre, dar și despre cei cu care se joacă seara la baie, am făcut planuri pentru vacanța ce vine și uite așa mi-am mai alinat dorul de ele!

Ce duminica frumoasă, cătă bucurie îmi aduc minunile astea de fetițe și ce bine ca am reușit să fur' un sărut și o îmbrățișare de la Cosmin', a scris vedeta pe reţelele de socializare.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton