Ce onorariu iau Viorica și Ioniță de la Clejani la nunți și botezuri: „Merită banii. Tarifele, în cazul lor, sunt de...”

 Miniosu Alexandra
.

Ce onorariu iau Viorica și Ioniță de la Clejani la nunți și botezuri? E întrebarea la care s-au gândit mulți dintre fanii lor, mai ales cei care plănuiesc să-i cheme la evenimente. Se pare că familia Clejanilor e una foarte iubită de public, iar câștigurile lor nu sunt deloc mici. Nu vor sta mai rău nici vara aceasta, căci au agenda plină. Iată cum arată tarifele în cazul lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat ce onorariu iau Viorica și Ioniță de la Clejani la nunți și botezuri. Aceștia se clasează de multe ori în topul artiștilor preferați la diferite petreceri, muzica lor fiind tot timpul pe placul petrecăreților. Se pare că pentru familia Clejanilor va fi o vară plină, pentru că evenimentele se țin lanț pe agenda lor.

clejanii-onorariu-1clejanii-onorariu-1

Viorica și Ioniță de la Clejani au devenit buni de plată, după ce fiica lor, Margherita de la Clejani, a primit o amentă penală uriașă, de 40.000 de lei. Tânăra s-a ales cu ea după incidentul petrecut în urmă cu doi ani. Atunci, aceasta a condus mașina în timp ce se afla sub influența unor substanțe interzise. Acum, mulți se întreabă din câte concerte vor reuși părinții ei să scoată acești bani. Răspunsul a venit chiar din partea unui impresar de spectacole.

Citește și: Cum au reacționat Viorica și Ioniță de la Clejani după condamnarea fiicei lor, Margherita:”Sunt la coafor, mă pregătesc să…”

Citește și: Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident.Ce pedeapsă a primit

Citește și: Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut pentru un bărbat? Ce a răspuns cântăreața:”Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele…”

Citește și: Cum se înțeleg Livia Graur și fostul ei soț, după divorț:„Unele lucruri se întâmplă, pur și simplu'

Ce onorariu iau Viorica și Ioniță de la Clejani la nunți și botezuri

Acum doi ani, Margherita de la Clejani, pe numele ei real Margareta Myriam Manole, a fost protagonista unui episod șocant. Pe data de 23 mai 2020, aceasta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu mașina în coliziune cu un alt autovehicul parcat regulamentar.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd. Gheorghe Șincai, dinspre bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urmă accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal', au anunțat autoritățile la vreme respectivă.

În urma incidentului, Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv, pe 29 iunie 2022, de Curtea de Apel din București, la o amendă penală în valoare de 40.000 de lei. Deși, în primă instanță, părea că tânra va scăpa cu o amendă penală mai mică, de 16.000 de lei, se pare că Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis să-i schimbe sentința.

„Viorica și Ioniță de la Clejani sunt foarte solicitați vara aceasta'

Acum, potrivit Ego.ro, amenda în valoare de 40.000 de lei va fi plătită, cel mai probabil, de părinții Margheritei, Viorica și Ioniță de la Clejani. În acest sens, un impresar de spectacole a spus care e tariful cântăreților, pentru un recital ca la carte. Conform spuselor lui, Clejanii o vor duce bine vara aceasta, aflându-se în clasamentul celor mai solicitanți artiști.

„Viorica și Ioniță de la Clejani sunt foarte solicitați vara aceasta, de altfel, acest gen de muzică, de petrecere, merge foarte bine. Tarifele, în cazul lor, sunt de 5-8.000 de euro, cu tot cu formație, pentru o petrecere, cu mai multe calupuri de recitaluri. Sunt foarte îndrăgiți, merită banii. Toată vara au nunți , botezuri, evenimente!', a spus impresarul de spectacole pentru sursa menționată.

Totuși, de menționat e și faptul că nu toți banii le intră în portofel, având în vedere că fac echipă și cu instrumentiști, ci aproximativ 3.500 de euro. Așadar, din maximum trei recitaluri Clejanii reușesc să scoată banii de amendă pentru fiica lor.

Margherita s-a retras din muzică

Și Margherita de la Clejani cântă împreună cu celebrii ei părinți. După problemele avute cu legea, însă, aceasta s-a retras o vreme din lumina reflectoarelor. La un moment dat, tânăra a anunțat că se retrage de pe scenă.

„În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem', spunea Margherita de la Clejani acum doi ani, pentru Antena Stars.

Tot atunci, Margherita spunea că, deși are un magazin de haine, încă îi mai cere bani lui Ioniță de la Clejani.

„Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentru că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro', mai adăuga ea.

Sursă foto: Facrbook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton