Mama lui Pelé are 100 de ani. Celeste Arantes nu va participa la funeraliile fiului său

 Dumitrache Laura
.

Mama lui Pelé trăiește una dintre cele mai cumplite momente din viața sa. Celeste Arantes și-a pierdut cel de-al doilea fiu. Pelé a murit joi seara, la spitalul Albert Einsterin din Sao Paulo, după o luptă îndelungată cu cancerul de colon, începută în 2021. Celebrul fotbalist era internat de pe 29 noiembrie, iar fratele lui s-a stins din viață în martie 2020.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut ca Pelé, a încetat din viață joi seara, la vârsta de 82 de ani. Mama sa, Celeste Arantes do Nascimento a împlinit recent frumoasa vârsta de 100 de ani. Ziua ei de naștere a fost pe 20 noiembrie, dar din păcate, aceasta nu a putut să se bucure de această zi specială, deoarece fiul ei se afla internat în spital.

pele si mama luipele si mama lui

În Brazilia au fost decretate trei zile de doliu național după decesul legendarului fotbalist Pelé. Acesta va fi înmormântat marți, la cimitirul Memorial Necolpole Ecumenica, iar accesul va fi permis doar membrilor familiei. Vestea morții sale a fost anunțată de una dintre fiicele sale, Kely Nascimento.

Citește și:Pele a murit. Legendarul fotbalist s-a stins din viață la 82 de ani

Citește și:Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre Mădălina Cafadaru și Brigitta Gheorghe:”Mi s-a părut cel mai urât”

Citește și:„Mi-a spus că i-am stricat copilul”.De ce este Diana Dumitrescu supravegheată constant de soțul ei

Citește și:Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, sub acuzația de trafic de persoane și viol.O fostă polițistă ar fi implicată

Mama lui Pelé are 100 de ani

Mama lui Pelé, Celeste Arantes do Nascimento trece prin momente cumplite după ce și-a pierdut și cel de-al doilea fiu. Pelé, legenda fotbalului mondial s-a stins din viață joi, la vârsta de 82 de ani.

Vestea tristă a fost primită de Celeste la numai doi ani după ce fiul său, Jair Arantes do Nascimento, poreclit Zoca, a încetat din viață în 2020. Acesta a murit la 77 de ani, fiind răpus de cancerul la prostată. Celeste a împlinit 100 de ani pe 20 noiembrie, devenind centenară, dar nu a putut să-și sărbătorească ziua de naștere, deoarece fiul ei Pelé se confrunta cu probleme de sănătate. În trecut, mama fotbalistului a fost menajeră, iar ulterior a devenit femeie de casă. Aceasta avea o relație specială cu Pelé, cel mai bun jucător de fotbal din lume. Celeste locuiește cu una dintre fiicele sale, Maria Lucia.

Celeste nu va participa la funeraliile fiului său, Pelé

Conform presei din Brazilia, Celeste nu va participa la funerariile fiului său. Mama lui Pelé ar fi imobilizată la pat, potrivit usnews.com. Cortegiul funerar va trece prin fața casei în care locuiește Celeste Aranted do Nascimento, pentru ca aceasta să-și poată lua rămas bun de la fiul ei. Oficialitățile din Brazilia au decis ca marți , sicriul cu trupul neînsuflețit al fotbalistului va ajunge la cimitirul Memorial Necropole Ecumenica.

Președintele Braziliei a decretat trei zile de doliu național după ce Pelé a încetat din viață. Acesta fusese internat pe 29 noiembrie 2022, iar în ultimele zile de viață, starea sa de sănătate se înrăutățise foarte mult.

Pelé a fost căsătorit de trei ori

Pelé a recunoscut în urmă cu ceva timp că are șapte copii, fiind căsătorit de trei ori. Din prima căsătorie cu Rosemeri Cholbi s-au născut trei copii, Kely Cristina, Jennifer și Edinho. Pelé a avut o fiică, Flavia, dintr-o relație extraconjugală cu o jurnalistă.

Cea de-a doua căsătorie a lui Pelé a fost cu o psiholoagă, Assiria Lemos Seixas și au devenit părinții gemenilor Joshua și Celeste. În 2016, la vârsta de 76 de ani, Pelé s-a căsătorit cu Marcia Cibele Aoki, o femeie de afaceri în vârstă de 42 de ani.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton