"Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom". Traumele neștiute din viața Andreei Raicu

 Radulescu Ruxandra
.

Traumele neștiute din viața Andreei Raicu. Andreea Raicu, 45 de ani, și-a construit o carieră frumoasă de-a lungul timpului, atât în domeniul modelling-ului, cât și în mass-media. Andreea Raicu a devenit cunoscută ca model, fiind considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din România. Totuși, în spatele imaginii femeii de succes au existat dintotdeauna drame care au marcat-o profund. Andreea Raicu a relatat momentele dificile din copilărie și adolescență, în care lipsa mamei și-a pus amprenta asupra caracterului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu este una dintre cele mai de succes femei din România, iar prezența ei pe micul ecran sau în mediul online a fost dintotdeauna apreciată. Caracterizată prin eleganță, modestie și discreție, Andreea Raicu a stat departe de scandaluri, deși se află în lumina reflectoarelor de aproximativ 20 de ani. Fosta prezentatoare TV a avut o evoluție frumoasă, începând cariera ca model pe podiumurile de modă și continuând cu proiecte în televiziune și în online. Cu toate acestea, Andreea Raicu a fost profund marcată de lipsa mamei sale în perioada copilăriei și a adolescenței. Invitată în podcastul lui Vlad Avarvari, vedeta a oferit detalii necunoscute despte momentele dificile din viața ei.

andreea-raicuandreea-raicu

Traumele neștiute din viața Andreei Raicu

Andreea Raicu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Ea și-a început cariera ca model, în anii ’90, apoi a evoluat în rolul de prezentatoare pentru diferite televiziuni. Andreea Raicu a mărturisit că în copilărie a fost foarte marcată de lipsa mamei sale, care era plecată din cauza jobului. Vedeta a povestit că din această cauza a recționat într-o manieră foarte rebelă și se comporta mai degrabă ca un băiat.

Citește și: De ce nu a plecat Andreea Raicu din România. A vrut de multe ori să se mute: 'Mă minunez de fiecare dată'

Citește și: Ce relație este acum între Virgil Ianțu și Andreea Raicu, după ce s-a spus că au format un cuplu:’Ne potriveam foarte bine, ne completam…’

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, sub acuzația de trafic de persoane și viol. O fostă polițistă ar fi implicată

Citește și: Vivienne Westwood a murit. Creatoarea de modă avea 81 de ani

„Mi-a lipsit foarte mult mama pentru că era foarte mult timp plecată, iar la un moment dat am devenit un copil foarte agitat pentru că mă comportam ca un băiețel, mă suiam în toți copacii, săream toate gardurile, nu suportam să mă îmbrac în fuste, eram efectiv ca un băiețel și după aia când am crescut am devenit foarte răzvrătită pentru că mi se impuneau destul de multe limite acasă, în general în zona de educație și atunci am devenit foarte răzvrătită, dar am avut niște părinți care au știut cum să gestioneze foarte bine acest lucru', a dezvăluit Andreea Raicu în cel de-al cincilea episod al podcastului Idea Man by Vlad Avarvari.

Andreea Raicu: „Înfricoșată să nu greșească și dornică de foarte multă iubire”

În ciuda aprecierilor pe care Andreea Raicu le-a primit de-a lungul carierei, vedeta a povestit că s-a simțit foarte complexată în adolescență. Raicu a relatat că era foarte timidă și perfecționistă, astfel că niciodată nu era mulțumită de ea însăși. Vedeta a spus că, deși fusese un copil iubit, perioada adolescenței a fost una dificilă, în care depindea de validarea celor din jur.

„Eram o adolescentă foarte nesigură pe ea. O adolescentă care nu se consideră deloc frumoasă. Eram foarte timidă și avea nevoie foarte mult de confirmările oamenilor din jur. Nu aveam curaj. Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom al perfecționismului. Înfricoșată să nu greșească și dornică de foarte multă iubire. Ca și copil, păream un copil foarte vesel, un copil răsfățat și foarte, foarte iubit de toată lumea. Pentru că toată lumea și-a dorit ca eu să vin în familie.”, a mai spus Raicu în podcast.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton