Loredana Groza și Cornel Ilie s-au sărutat pasional, pe scenă. Acum câteva săptămâni, artista l-a sărutat și pe Botezatu

 Oana Pantazi
.

Loredana Groza și Cornel Ilie s-au sărutat pasional pe scenă, spre deliciul spectatorilor care au participat la fabulosul muzical de la Sala Palatului, unde cei doi artiști au fost protagoniști. Totul a fost încununat de scena ce a precedat finalul, una extrem de fierbinte, pe care cei doi artiști au jucat-o magistral.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza și Cornel Ilie s-au sărutat pasional pe scenă, în cadrul muzicalului Mamma Mia, furnizând astfel una dintre cele mai memorabile scene ale spectacolului ce a avut loc aseară pe scena Sălii Palatului. Ulterior, ambii artiști au postat fotografii din timpul spectacolului, iar printre ele și cea cu sărutul dintre protagoniști.

loredana-si-cornel-ilie-s-au-sarutat-pe-scena-7loredana-si-cornel-ilie-s-au-sarutat-pe-scena-7

Loredana Groza și Cornel Ilie s-au sărutat pasional pe scenă

Cei care au văzut iconicul film Mamma Mia și cunosc deznodământul acestei povești super romantice și pline de umor, așteptau, cu siguranță, scena ce precede finalul, unde doi dintre protagoniști se căsătoresc. Cu o distribuție extraordinară, din care fac parte Loredana Groza, Cornel Ilie, Horia Brenciu, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Bianca Purcărea, Silviu Mircescu, dar și mulți alții, faimosul muzical a umplut la refuz Sala Palatului, la final de an. Spectacolul, inspirat din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA, te transportă într-o lume magică, iar finalul, cu happy-end, cum altfel?, este super romantic.

„Mamma Mia, prima seară. Diseară, la 19:00, plecăm pe insulă, din nou', a scris Cornel Ilie pe Facebook, unde a mai postat și mai multe imagini.

Citește și: Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda:„Se trezea foarte de dimineață și…

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!

Citește și:Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel:’Mă las de muzică dacă are nevoie de mine’

Că și cea de a doua reprezentație a fost sold out a scris pe Facebook și Horia Brenciu, iar sala plină până la refuz a fost cea mai bună dovadă.

Unul dintre momentele hot a fost, fără doar și poate, cel în care Loredana Groza și Cornel Ilie s-au sărutat pasional pe scenă, evident în scena căsătoriei… Așadar, spectatorii au avut ocazia să o vadă pe artistă și îmbrăcată în rochie de mireasă. Și a arătat fabulos, la 52 de ani, la fel și Merryl Streep, actrița care a dat viață aceluiași personaj în film.

Loredana s-a sărutat pătimaș și cu Cătălin Botezatu

Dacă Loredana Groza și Cornel Ilie s-au sărutat pasional pe scenă pentru că așa cerea scenariul, nu același lucru s-a întâmplat și în cazul momentului hot petrecut între artistă și Cătălin Botezatu chiar de ziua designerului. Cătălin Botezatu și Loredana Groza sunt prieteni de ani buni, dar la acest final de an au reușit să șocheze pe toată lumea după ce s-au sărutat. Momentul incendiar a avut loc la petrecerea organizată de designer de ziua lui de naștere. Bote a împlinit vârsta de 56 de ani pe 3 decembrie și a decis să se distreze cinste împreună cu prietenii dragi.

Bote și-a dorit ca invitații lui să se simtă bine, așa că a chemat-o pe Loredana Groza să le cânte și să îi încânte. La un moment dat, spre surprinderea tuturor celor prezenți, artista nu s-a mai abținut și l-a sărutat pe creatorul de modă. Toată scena inedită a fost filmată chiar de către Cristina Șișcanu, care a postat-o pe contul ei personal de TikTok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton