Mama lui Dan Bălan sărbătorește 43 de ani de căsnicie. Ce fotografie a postat Tanti Ludmila din ziua nunții

 Martin Lorena
.

Mama lui Dan Bălan sărbătorește 43 de ani de căsnicie. Ludmila Bălan este o femeie care a cunoscut dragostea adevărată în urmă cu mulți ani. Aceasta a celebrat de curând 43 de ani de căsnicie și a postat o fotografie rară din ziua nunții ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ludmila Bălan este o femeie care a găsit dragostea adevărată în urmă cu mulți ani. Mama artistului Dan Bălan a postat cu ocazia aniversării a 43 de ani de căsnicie, o fotografie din ziua nunții. Fanii au fost extrem de încântați și au reacționat imediat!

55959628_3174676239225130_7891433580931317760_n55959628_3174676239225130_7891433580931317760_n

Mama artistului nu doar că a postat fotografia din ziua nunții, însă a atașat și un mesaj extrem de emoționant. Acesta a reușit să ajungă în inimile fanilor, care i-au transmis gânduri pozitive.

Citește și: Mama lui Dan Bălan de la O-Zone, super sexy în costum de baie, la 62 de ani!Tanti Ludmila a făcut senzație pe plajă

Citește și: Mama lui Dan Bălan, internată două luni la ATI, din cauza COVID-19:”Le mulțumesc medicilor care m-au salvat!”

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Ungureanu, după ce a fost eliminată de la Asia Express:„Merg să leșin'

Citește și: Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit din cauza infidelității?„Cum am parcurs eu acest travaliu…'

Mama lui Dan Bălan sărbătorește 43 de ani de căsnicie

Ludmila Bălan a postat o fotografie plină de emoție din ziua nunții sale. Mama lui Dan Bălan a atașat acesteia și un mesaj, care a ajuns direct în inimile fanilor. Mai mult decât atât, aceștia au reacționat imediat la postarea Ludmilei și i-au trasnmis o mulțime de gânduri pozitive.

„Aniversare de căsătorie… O zi plină de amintiri și bucurie !!! Cu 43 de ani în urmă-n ziua aceasta Tu ai fost Mire și eu am fost Mireasă… Ziua aceea atât de îndepărtată. A fost de Domnul binecuvântată, Ca să trăim noi mulți ani împreună În binele sau răul ce avea să vină… Lângă tine nu am teamă, Că-i viața grea nu bag de seamă, Cât brațul tău mă ține cu putere. Nu-i loc de vreun necaz sau de durere. Tu mă faci să uit de frică, Lângă tine pot să mai fiu mică', sunt versurile postate de Ludmila Bălan pe contul de socializare, alături de imaginile în care apare împreună cu soțul ei.

Ludmila arată senzațional la 62 de ani

Mama lui Dan Bălan arată absolut senzațional la vârsta de 62 de ani. Aceasta a pozat de multe ori în ipostaze pline de senzualitate. Tanti Ludmila, după cum se auto-intitulează, arată fantastic atât în rochii, cât și în costum de baie.

Aceasta primește constant admirația fanilor, care îi transmit doar gânduri bune și cuvinte de laudă!

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton