Probleme pentru fiica lui Connect-R, la început de școală. Ce s-a întâmplat cu Maya

 Sutiu Theodora
.

Probleme pentru fiica lui Connect-R, la început de școală. Concurentul de la Asia Express a început, de curând, un nou capitol din viața lui. Maya, fiica lui, a început școala. Dar, spre surprinderea lui fetița nu a avut reacția pe care a așteptat, după ce a trăit pentru prima dată această experiență. Artistul spera ca Maya să fie entuziasmată, dar, surpriză…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maya, fiica lui Connect-R și a Mishei merge la o școală privată, care respectă modelul nord-american. Micuța este dusă și adusă de la școală cu un microbuz special.

maya-1maya-1

Probleme pentru fiica lui Connect-R, la început de școală. Care este nemuțumirea fetiței

Dar, se pare că Maya, fiica lui Connect-R, nu este foarte încântată că trebuie să meargă la școală pentru că nu se mai poate bucura în voie de ce făcea până acum.

„Maya nu pare foarte bucuroasă că merge la şcoală. Poate exagerez şi eu puţin, poate că nu. Cert este că şcoala, vrând, nevrând, îţi ia ceva din bucuria copilăriei.

Nu mai poţi să faci ce te taie capul, să te joci sau să uiţi de tine. Adică ceea ce am putea numi nimicurile copilăriei, cum ar fi alergatul sau stropitul, ca să dau doar două exemple, atât de importante totuşi, sunt uşor-uşor înlocuite de obligaţii.

Şi iată de ce cred că Maya nu e atât de entuziasmată de noua sa postură, de elevă în clasa a întâia.', a spus Connect-R pentru impact.ro.

Citește și: De ce a vrut Connect-R să plece de la Asia Express: „A fost suferință’

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express

Citește și: Otniela s-a certat cu Anda Adam la Bravo, ai stil! și a izbucnit în plâns

Citește și: Andrada de la Mireasa a făcut videochat. Cum a reacționat iubitul ei

Connect-R a dezvăluit cu cine seamănă Maya

Totodată, cântărețul a făcut o comparație între el și fiica lui atunci când vine vorba despre entuziasmul la școală, explicând că nici el, la rândul lui, nu a avut așa de multe dragoste pentru școală.

„N-aş putea spune nici eu că m-am omorât după şcoală. Poate seamănă cu mine şi pe partea asta şi atunci o înţeleg. Dar altfel, şcoala aleasă pentru Maya e formidabilă.

Nu ne facem niciun fel de griji, nici măcar în contextul răspândirii coronavirusului din ultima vreme.', a mai zis Connect-R.

De ce au divorțat Connect-R și Misha

Misha vorbea, în trecut, despre relația sa cu Connect R de după divorț. Cei doi au decis să se despartă, iar asta pentru că au luat lucrurile prea rapid, ceea ce nu a fost deloc în beneficiul relației lor.

Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, dar de la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta.

Momentan nu (n.r. nu ne-am gândit să ne împăcăm). Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

Acum, cei doi fac o echipă grozavă, se înțeleg bine și se iubesc ca o familie, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Fetița lor este liantul puternic dintre ei doi, lucru pe care l-au declarat de fiecare dată.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece’, a scris Misha, la un moment, pe pagina de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton