Lidia Buble a îngenuncheat în fața unui bărbat, la Asia Express: "Mi-am călcat pe orgoliu"

 Raiciu Adriana
.

Lidia Buble s-a pus în genunchi în fața unui bărbat, la Asia Express. Estera și sora ei au fost nevoite să recurgă la un gest neașteptat pentru a câștiga cursa. Astfel, nu au stat prea mult pe gânduri și și-au pus planul în aplicare și, astfel, au reușit să atragă mai mulți clienți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Estera formează unul dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express-Drumul Împăraților. Cele două au recurs la un gest total neașteptat pentru a câștiga cursa. Iată de ce a îngenuncheat cântăreața în fața unui bărbat!

lidia-bublelidia-buble

Sezonul 4 de la Asia Express este plin de surprize. Concurenții își depășesc toate barierele pentru a câștiga o cursă și pentru a ajunge cât mai departe în această competiție. Unii chiar se folosesc de mici trucuri pentru a duce la bun sfârșit o sarcină. Lidia s-a pus în genunchi în fața unui bărbat pentru a o ajuta.

Citește și: Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express: „Să mă pupe pe gât…'

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. Prima fotografie de cuplu

Citește și: Mircea Baniciu, despre logodna fiicei sale: „La mine a cerut-o pe Ana, altfel nu punea mâna pe ea'

Citește și: Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei: „I-a căzut părul, avea găuri peste tot'

Lidia Buble a îngenuncheat în fața unui bărbat, la Asia Express

Probele sunt din ce în ce mai dificile, iar oboseală își spune cuvântul. Astfel, dacă nu se mai pot folosi de abilitățile fizice, concurenții recurg la diferite trucuri pentru a câștiga.

Ei bine, în proba de aseară, cele două surori au fost nevoite să vândă cât mai multe pește localnicilor. Cu toate acestea, cetățenii orașului nu erau așa de încâtați de marfa primită de la fete. Astfel, Estera și Lidia au pus în aplicare un alt plan.

S-au decis să nu mai vândă pești la femei, pentru că oricum nu voiau să cumpere. Astfel, au abordat doar bărbați, iar Lidia Buble chiar a îngenunchiat în fața unui om, ca să îl convingă să cumpere. Ce-i drept, planul a funcționat, întrucât fetele au primit 10 lire pentru marfa vândută.

'Mi-am călcat pe orgoliu în ultimul hal. Să mă pun eu în genunchi în fața bărbaților, ferească sfântul. Era așa ceva exclus, eu nu am crezut că o să fac vreodată. Ne-a dat 10 lire pe un pește, l-am lăsat să îi pună și aici', a povestit blondina la Asia Express.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton