Mama Deliei a fost operată de urgență. Ce a pățit Gina Matache: „Nu se mai putea amâna această intervenție”

 Lupescu Anca
.

Gina Matache, mama cântăreței Delia, a ajuns la spital pentru o operație de urgență. Ea s-a confruntat în ultimul timp cu probleme de sănătate din cauza acestei afecțiuni, așa că o intervenție chirurgicală era obligatorie în cazul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Matache a postat o imagine pe Facebook în care se afișa pe patul de spital. Ea a declarat pentru Antena Stars că a fost vorba despre o operație la glanda tiroidă.

„Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…', a declarat Gina Matache.

Mama Deliei se simte bine acum, după ce a ieșit din operație și le mulțumește doctorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

„Nu se mai putea amâna această intervenție. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt niște oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârșit, avem și noi niște medici calumea. Cel puțin aici, nu știu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima e infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operație nu am simțit durere, nu am simțit nimic', a adăugat ea.

unnamed-7unnamed-7

„Mâine mă vor externa. În principiu, nu am voie să fac multe, dar să vedem cât voi putea eu să respect. Nu stau prea bine la capitolul ăsta, mă cam aventurez. Sper să mă potolesc și eu. Nu sunt aia care să stea în pat. Nu mă duc la nepoți, că dacă mă duc la nepoți sigur îi iau în brațe, mai fac eu vreo nefăcută', a mai spus artista.

Mama Deliei avea probleme din tinerețe cu glanda tiroidă

Mama Deliei a spus că problemele ei cu glanda tiroidă au început pe la 30 de ani. Acum, Gina Matache așteaptă rezultatele anatomiei patologice și se declară încrezătoare că totul va fi bine.

Citește și:

Walter Zenga, un nou atac la adresa soției, în plin proces de divorț: „Aș vrea să șterg 2020 din viața mea. Cel mai rău e atunci când ești dezamăgit'

Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului: „Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii'

Scandal sexual într-una dintre cele mai bogate familii din lume! Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul cu 1,3 milioane de dolari pentru a păstra secretul idilei lor

„Încă nu mi-au dat medicii indicații legate de alimentație, probabil mâine la externare. Sunt foarte, foarte mulțumită. Am avut teamă la început, dar după ce am văzut cum stau lucrurile m-am relaxat total. Aveam probleme cu glanda tiroidă din tinerețe, de la vreo 30 de ani. În perioada aia nu punea foarte multe probleme, doar că am tot urmărit și la un moment dat, când mi s-a spus din mai multe părți că nu mai e cazul să stau, atunci am preferat să o scot. Eu cred că e bine, doar că mai am puține emoții când îmi dau rezultatul de la anatomia patologică. Nu pare să fie ceva rău, sunt încrezătoare că totul o să fie ok', a mai declarat mama Deliei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton