Dan Barna s-a infectat cu COVID-19 și susține că a aflat întâmplător: „Urma să particip la un eveniment...”

 Lupescu Anca
.

Liderul USR Dan Barna a anunţat joi pe Facebook că are coronavirus şi precizează că starea sa generală de sănătate este bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

„Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare', a scris Dan Barna joi pe Facebook.

 Liderul USR a adăugat că va continua să fie prezent, dar online, pentru că va fi în autoizolare în următoarele zile. 

„Starea mea generală e bună şi voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveţi grijă de voi şi ai voştri şi respectaţi cu stricteţe regulile de protecţie. Trecem şi peste asta', a completat Barna.

Cine este Dan Barna

Ilie Dan Barna s-a născut la 10 iulie 1975, în Sibiu. Când era copil își dorea să se facă arheolog, însă, la dorința părinților, a intrat la Facultatea de Drept din București. După absolvire s-a angajat la o casă de avocatură, unde a fost avocat de consultanță.

Nu a fost foarte încântat de faptul că trebuia să conspecteze 'mii de pagini de legislație', așa că și-a dat demisia.

Apoi, după ce a găsit un anunț al Comisiei Europene, a început să se ocupe de proiectele europene. Iar după câțiva ani, Dan Barna a fost unul dintre cei 17 români admiși pentru a fi certificați internațional ca instructori în domeniul fondurilor structurale.

În 2007 s-a căsătorit la Sibiu cu Olguța și a condus timp de mai mulți ani o companie de management de proiecte europene.

Citește și:

Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare’? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic’

'Vreme de 10 ani compania a mers ca pe roate, iar eu am contribuit în calitate de expert la implementarea a 12 mari proiecte finanțate prin Fondul Social European.' – spune el.

Dan Barna și-a început cariera în 'politica mare', după ce a devenit membru al Guvernului Cioloș.

El spune că, în mai 2016, a primit un telefon de la Cioloș, care avea nevoie de un expert în fonduri europene pentru poziția de Secretar de Stat la Ministerul Fondurilor Europene

Astfel, timp de 6 luni a deținut funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene care era condus de Cristian Ghinea – unul dintre principalii săi colaboratori din USR.

Apoi, în decembrie 2016 a ajuns în Parlamentul României, ca deputat USR. Este vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă și membru în Comisia pentru afaceri europene.

 Face parte din Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri și a Războiului pentru întregirea Neamului. Este membru în Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton