Gabi Toader a părăsit Ferma din cauza unei accidentări! La 3 luni, încă se află sub tratament, la pat

 Cica Cristina
.

Gabi Toader a abandonat Ferma, din cauza unei accidentări! A părăsit competiția în ambulanță, spre îngrijorarea colegilor. Din păcate, nici la trei luni de la incident, fostul concurent nu și-a revenit complet. Iată cum se simte acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabi Toader a fost nevoit să abandoneze Ferma din cauza unei accidentări serioase, în timpul probei pentru mâncare. Concurentul s-a accidentat grav, având nevoie de îngrijiri medicale și să fie dus la spital.

Într-un cadru trist, cei cinci fermieri rămași în joc (Andrei Stoica, Augustin Viziru, Viviana Sposub, Anna Lesko și Elena Chiriac) și-au luat la revedere de la colegul lor care s-a accidentat în timpul probei pentru mâncare.

În ciuda tuturor conflictelor existente până la acest moment, concurenții și-au amintit doar momentele frumoase. 'Indiferent câte s-au întâmplat, ne-a demonstrat că e un om harnic și darnic', a spus Viviana, cea care a trăit alături de Gabi în pădure.

Gabi Toader: 'Am intrat slab, eram motivat, dar nu pregătit'

'Am intrat slab, eram motivat, dar nu pregătit', așa și-a încheiat Gabi drumul în cea mai mare provocare a vieții lui. A ieșit mai puternic, mai decis să meargă până spre etapa finală. În aplauze și urale, Gabi Toader a părăsit competiția, cu gândul că doar o accidentare i-a oprit drumul spre marele premiu.

'Dacă mergi la spital este egal cu ieșit din competiție' a fost replica spusă de Mihaela Rădulescu care a reprezentat sfârșitul drumului pentru Gabriel Toader în Ferma! După ce a trecut prin cele mai dure experiențe: eliminarea din prima zi, supraviețuirea în tabăra bandiților și o revenire dură în casă, concurentul a părăsit competiția de la PRO TV.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub:„Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni' / EXCLUSIV

Citește și: Giulia Nahmany, adevărul despre relația cu Gabi Toader, după eliminarea de la Ferma:”Numai noi știm câte discuții de suflet am avut”

Citește și: De ce a murit Diego Maradona.Ce au descoperit medicii la autopsie

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, la un pas de a-și pierde copiii?Ce acuzații grave i-a adus Silviu Prigoană!

Gabi Toader, la pat din cauza accidentării

Din păcate, nici la trei luni de la ieșirea din competiție, Gabi Toader nu s-a refăcut complet. Concurentul s-a ales cu fracturi în zona lombară, au susținut pentru Click! surse din anturajul său. De altfel, imediat după probă a acuzat dureri îngrozitoare, menționând că i-a amorțit și piciorul, fără să mai aibă control asupra lui. El nu s-a putut ridica pentru a continua și a plecat pe targă, la spital.

„Atât am putut să duc, sunt bine, cât de cât. Sunt pe tratament, dar sunt ok. Am suferit fracturi în zona lombară, la L4-L5 (n.r. vertebre)”, a spus el pentru sursa citată.

Gabi-Toader-1Gabi-Toader-1

Cât a slăbit Gabi Toader la Ferma

Accidentarea a avut loc în luna septembrie, și de atunci Gabi Toader încă se află la pat. În cadrul competiției a slăbit 21 de kilograme, alăturându-se astfel colegilor săi care au pierdut în greutate în compețiție din cauza foamei.

Ferma continuă! În această seară, Anna Lesko, Viviana Sposub, Andrei Stoica, Augustin Viziru și Elena Chiriac vor avea parte de o nouă provocare majoră: un duel în care vor fi toți implicați.

La întoarcerea de la duel, pe fermieri îi așteaptă o mare surpriză! Foștii concurenți revin în casă pentru a le fi alături în ultimele zile ale competiției! 'Când i-am văzut pe toți c-au intrat în casă, am plâns', va spune Andrei Stoica.

Sursa foto: Facebook, Pro TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton