Cleopatra Stratan și Edward Sanda se mută împreună: „Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii...”

 Lupescu Anca
.

Cleopatra Stratan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edward Sanda. Cei doi artiști sunt mai fericiți ca niciodată și cu toate că fiica lui Pavel Stratan abia a împlinit 18 ani, ea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. A spus un mare da și a fost unul dintre cele mai fericite momente din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan a vorbit și despre faptul că mulți au fost cei care au spus că este prea tânără pentru căsătorie și întemeierea unei familii.

„Mi se pare minunat și știți de ce? Pentru că asta vine din suflet și nu ține de vârstă!', a spus Cleopatra Stratan la InstaStory.

Artista urmează să se mute cu Edward Sanda, într-un viitor apropiat. Ea a fost întrebată de un fan de ce nu locuiește cu iubitul ei, deși sunt logodiți. Cleopatra a răspuns că motivul este faptul că încă este elevă și trebuie să își dea examenele.

„Pentru că deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București. Dar când vine aici, la Chișinău, stăm amândoi', a continuat artista.

Cleopatra Stratan nu s-a sfiit să vorbească despre rolul de mămică. Artista își dorește copii și nu se ferește să o spună. Totuși, ea spune că momentan e prea devreme pentru asta, însă a spus că va fi o mamă care-i va susține întotdeauna, indiferent de domeniile în care vor vrea să activeze.

7147173025959995238171612296035717681250304n7147173025959995238171612296035717681250304n

„Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii este să facă ceea ce le place și să o facă din suflet. Dacă vor alege muzica, atunci să fie muzică, dacă o să fie sport, atunci să fie sport. Eu ca mamă o să îi susțin întodeauna', a adăugat vedeta.

A fost cerută în căsătorie de ziua ei

În primul minut în care a devenit oficial majoră, Cleopatra Stratan a primit poate cel mai frumos cadou pe care îl aștepta. Iubitul ei i-a pus pe deget inelul de logodnă și i-a jurat să-i fie alături toată viața. Deși ambii sunt extrem de tineri, 18 și respectiv 23 de ani, știu foarte bine că destinul lor este împreună și nu vor să aștepte foarte mult până să întemeieze o familie.

Cu câteva ore înainte de petrecere, artista a fost cerută în casătorie de iubitul ei, Edward Sanda.

Citește și:

Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare'? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!’

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic'

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește', a povestit Edward.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton