Ce artist a mărturisit că iubit-o pe Delia în taină: "O făceam să râdă, dar ea... nimic!"

 Oana Pantazi
.

În anii de liceu, o conducea zilnic acasă, dar Delia nu a reacționat așa cum și-ar fi dorit în fața asalturilor sale… Iată ce artist a fost îndrăgostit de Delia și i-a mărturisit abia acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia are lipici nu doar la fani, ci și la colegii de breaslă, după câte se pare, unul dintre artiștii din showbizul autohton mărturisind că, în adolescență a fost îndrăgostit de frumoasa lui colegă de liceu… Din păcate, sentimentele nemărturisite, nu i-au fost împărtășite.

Carismatica artistă va avea o surpriză de proporții în cadrul show-ului iUmor, unde Ciupi de la Mandinga, pe numele său din buletin Ciupitu Marius Adrian, venit să îi ia pe artistă și pe colegii săi la roast, îi va face o mărturisire specială.

Eu o duceam în fiecare zi acasă de la şcoală pe Delia

Cu mari emoții, Ciupi de la Mandinga va urca pe scenă și, la 20 de ani de la terminarea liceului, printre altele, îi va mărturisi Deliei că în adolescență a fost îndrăgostit de ea, dar artista nu avea ochi pentru el… Acum, nu mai există niciun „pericol”, cu atât mai mult cu cât atât Delia, cât și el sunt căsătoriți, iar Ciupi este și tatăl unui băiețel foarte simpatic.

„Eu şi Delia am fost colegi de liceu, de fapt, din clasa a VII-a până într-a XII-a. Eu o duceam în fiecare zi acasă de la şcoală pe Delia şi o făceam să râdă, dar ea… nimic! Am emoţii, pentru că nu ştiu cum vor reacţiona cei trei, dar sper că au simţul umorului. Vă jur că în viaţa mea nu am fost atât de răutăcios cu nimeni, eu sunt glumeţ de obicei, mai ales că fac parte dintr-o trupă cu sânge caliente!”, a mărturisit Ciupi.

2Delia2Delia

Delia are o căsnicie de invidiat, dar nu-și dorește copii

După 10 ani de relație și 8 de căsnicie, Delia și soțul ei formează un cuplu perfect, însă fanii artistei insistă ca mai lipsește ceva… Un copil! Artista a recunoscut, de altfel, că întrebarea care o urmărește de câțiva ani este ‘Când faci un copil?’, iar acest lucru a început să o deranjeze din ce în ce mai tare.

De când sora ei, Oana, a devenit mamă, de două ori între timp, Delia este și mai des întrebată ea de ce nu face copii. În interviuri mai vechi, atât Delia, cât și mama ei, susțineau că este o întrebare foarte deplasată pe care poți să o adresezi cuiva, atâta timp cât nu-i cunoști istoricul medical.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub: „Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani. Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

Citește și: Ce pensie are Silviu Prigoană, la doar 56 de ani. Suma este mai mare decât salariul președintelui Iohannis

Citește și: Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate.

Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului’, a mărturisit cântăreața, pentru revista Unica.

Foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton